Maalesef orada da yok hocam.
Bunları okuyunca pek de dert etmedim. Manuel kapatır açarım, teşekkürler
Tüm öneri ve tavsiyelerin için teşekkür ederim tekrardan. Tüm yazdıklarına cevap verdim belki başkaları da okur diye, hepsini okumana gerek yok kalın yazdıklarım soru sorduğum yerler onları okusan yeterli.
1-ekran 1 dakika sonra kapanacak şekilde ayarladım ama sanırım bu pek fayda etmiyor hocam çünkü arkada bir oyun falan açıksa ekran kapanmıyor.
2-Windows görev çubuğunu saydam kullanıyordum, şimdi uygulamanın içinden gizleme özelliğini buldum ve mouse üzerine götürmeden görev çubuğu görünmüyor onu da hallettim.
3-henüz piksel yenileme yapmadım hiç 3 saat falan kullanmışımdır aldığımdan beri. Şunu sormak istiyorum, bilgisayarı her açtığımda piksel yenileme yapmalı mıyım? Yani ben 4 saatte bir yenileme yapmak için ayarladım ama 2 saat kullanıp kalktığım zaman da kapatmadan önce yenileme yapıp kapatsam bir faydası ya da zararı olur mu?
4-çok fazla video izlemiyorum sadece ara sıra film izliyorum o da tam ekran zaten.
5-masaüstünde 4-5 tane klasör var.
6-parlaklık %65-70 civarında daha yükseğe çıkmadım zaten stok ayarlarda %65 olarak gelmişti bu değerler iyi mi?
7-monitörü açtığımda tüm korumalar açık haldeydi ve ben hiçbirini kapatmadım, sadece piksel yenilemeyi 8 saatten 4 saate çektim o kadar.
8-mümkün olduğunda dokunmayacağım yanında özel bir temizleme bezi verdiler onunla da ara sıra siliyorum.
9-ikisi de siyah tema.
10-netlik ayarı nedir bilmiyorum olup olmadığınıda anlayamadım açıkçası.
11- yazılımı indirdim ve iyi ki indirmişim, işlemler oradan daha kolay yapılıyor.