Vallahi o kadar çok fark oluyor ki, ben yaşadıklarımı anlatsam burada 10 sayfa yazı çıkar yani
en son Vatan'dan ürünü garantiye göndermesini istediğimde 1 hafta sürer demişlerdi ve bir firma üzerinden gidince normal de daha iyi bakılması lazım, değil mi? Ama öyle olmadı, ne yazık ki anlatayım kısaca;
Ben 2 defa firmaya gönderttim ürünümü ama aynı şekilde geri gönderdiler. Aynı sorun değil de ışık sızması sorunuydu benimki ama hem vatan hem acıbadem İtopya buna değişim onayı vermedi ASUS servisi dediler ve geri verdiler monitörleri. Ama ben alıp kendim İstanbul Ümraniye'deki ASUS SMS ınfocom'a götürdüm ve ertesi gün değişim ve iademi aldım. Ve bundan sonra 1-2 sorun daha yaşadım farklı ürünlerde, hep kendim götürdüm ASUS'a, hiçbir zaman beni mağdur etmediler. Şahsen ben Vatan'a güvenmezdim. Sorun olmayabilir, sıkıntısız iade, değişimde verilebilir, ben kesin bir şey demiyorum ama hiçbir firmaya güven olmaz. Çok kez sorun çıkardıklarını gördük bu firmaların.
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG27ACS ile oyun deneyiminize seviye atlatın.
Diğer monitör gelince kardeş olurlar, bu tarz bir şey olabilir.
Bu arada umarım kısa sürede işiniz çözülür.