Rimavi76

Üyecik
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 4,5 ay önce satın aldığım ASUS 32 ROG STRIX XG32UCDS 165 Hz 4K QD-OLED gaming monitörün orta solunda yeşil bir ışık noktası çıkmaya başladı. Geceleri fena rahatsız ediyor. Bu ölü piksel mi?

Not: Ekrandaki kırmızı yansımalar sizi yanıltmasın, bir arıza değil. Günün farklı zamanlarında çekildi. Arka plan yansıma yapıyor.

IMG_1501.webp

IMG_1496.webp

IMG_2595.webp

IMG_2596.webp

IMG_2602.webp

IMG_2603.webp

IMG_2604.webp

IMG_2612.webp

IMG_1492.webp

IMG_2617.webp

IMG_2619.webp

IMG_2620.webp

IMG_2621.webp

IMG_1494.webp

IMG_1500.webp

Türkiye de her şey satana kadar olduğunu biliyorum. Fakat ASUS markasına güveniyorum. Umarım bizi mağdur etmez. Monitör için çok sağ ol teşekkür ederim. Bunu satın alacağım.

Ben çok uzun zamandır bütün ürünlerimi ASUS almaya çalışıyorum çünkü hiçbir zaman teknik servisinde sorun yaşamadım. Kendim götürdüğümde tabii :)

Ufak tefek şeyler oldu ama anında çözdüler. Firmalar üzerinden sorun çıkabiliyor genelde ama ASUS ile yüz yüze görüştüğünde çok daha müşteri odaklılar bence.

Işık sızmasını kontrol ettirin ama IPS panellerde biliyorsunuz can sıkıcı olabiliyor.

Benim sistemim de tamamı ASUS ROG ürünleri. ASUS servisi nerede bilmiyorum. Türkiye'deki ASUS'a nasıl ulaşılır bilmiyorum. Günde 12 saat çalıştığım için araştırmaya zaman kalmıyor. Monitörü bile zor götürdüm. Var yok bir pazar günü oyun oynayabiliyorum.

IMG_1519.webp

IMG_1518.webp