RaskKaptein
Üyecik
Selamlar dostlar. Görselde gördüğünüz ASUS ROG STRIX XG32UCWG model monitörün siparişini verdim. Bu benim ilk 4K ve ilk OLED deneyimim olacak. Aslında bayağı bir araştırma yaptım ancak hâlâ aklımda bazı sorular var. Haliyle günümüz şartlarında bu paraları verince insan tedirgin olabiliyor.
Öncelikle monitör ilk geldiğinde ve çalıştırdığımda ne yapmam gerek? Herhangi bir ayar vs. yapmam gerekiyor mu? Mesela ASUS'un OLED Care Pro burn-in koruma paketi varmış. İlk açtığımda bu ayarları kurcalamam gerekiyor mu? Hepsi açık mı kalacak veya kapatmam gerekenler vs. olacak mı?
Bir de ne tür kontroller yapmam gerekiyor ve nelerle karşılaşırsam 14 günlük cayma hakkımı kullanayım?
Son olarak ekranı ne ile temizlemem gerekiyor? Rastgele bir ekran temizleme sıvısını mikrofiber beze sıkıp hafifçe silmek problem olur mu?
Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. Ayrıca monitörü kullandıkça isteyen arkadaşlar olursa buradan tecrübelerimi ve şu an elimde bulunan 2K IPS monitör ile kıyaslama vs. paylaşabilirim.