Arkadaşlar yeni sistemimde sıvı soğutucuyu, anakartı ve PSU'yu ROG alacağım. Ekran kartı da ilerleyen süreçte ROG şeklinde dahil olacak. Bir tek kasayı ROG almayacağım. Asıl sorun da burada başlıyor zaten. Kasa Lian Li'den akvaryum şeklinde olacağı için alttaki 2 PSU'dan Thor olan modelinin OLED ekranından faydalanamayacağım eğer onu alırsam yani. Fakat kalite olarak da Thor daha iyi diye biliyorum. Fiyata takılmayın. Sizce ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?İkisi arasından ROG Strix, ROG Thor bayağı overpriced. Fakat şu varken ikisinide almazdım.
SHERLOCKED
Başarılı
Pek fark edeceğini sanmıyorum bu fiyat bandında. İkisi de 10 yıl garantili, kumaş kablolarla geliyorlar. Thor'da sanırım daha fazla bağlantı var(PCI-e vs.)
Arkadaş bence ekosistem dizmek istiyor.İkisi arasından ROG Strix, ROG Thor bayağı overpriced. Fakat şu varken ikisinide almazdım.
Ekosistem olacak evet. Bir de sık sık pc yenileyen biri olmadığım için almışken her zaman top seviye olmasını istiyorum. Psu olarak Thor modelini alacaktım fakat akvaryum kasa için pek kullanışlı olmuyor. Sanırım aura alacam gibi.Pek fark edeceğini sanmıyorum bu fiyat bandında. İkisi de 10 yıl garantili, kumaş kablolarla geliyorlar. Thor'da sanırım daha fazla bağlantı var(PCI-e vs.)
Arkadaş bence ekosisten dizmek istiyor.
SHERLOCKED
Başarılı
İşinizi fazlasıyla görür.Ekosistem olacak evet. Bir de sık sık pc yenileyen biri olmadığım için almışken her zaman top seviye olmasını istiyorum. Psu olarak Thor modelini alacaktım fakat akvaryum kasa için pek kullanışlı olmuyor. Sanırım aura alacam gibi.
Alıcaksanız Aura'yı alın. Thor aşırı overpriced. OLED ekranı görmeyecekseniz bir anlamı kalmıyor zaten.Arkadaşlar yeni sistemimde sıvı soğutucuyu, anakartı ve PSU'yu ROG alacağım. Ekran kartı da ilerleyen süreçte ROG şeklinde dahil olacak. Bir tek kasayı ROG almayacağım. Asıl sorun da burada başlıyor zaten. Kasa Lian Li'den akvaryum şeklinde olacağı için alttaki 2 PSU'dan Thor olan modelinin OLED ekranından faydalanamayacağım eğer onu alırsam yani. Fakat kalite olarak da Thor daha iyi diye biliyorum. Fiyata takılmayın. Sizce ne yapmalıyım?
Aura İncehesap Gaming Gecesi'nde 8.000TL'ye satıldı.
Ha benimde önerim C1200 (2024) modelden yana.
Hocam Rog ekosistem yapıyorum o yüzden bozmak istemiyorum. Aura'ya bende okeyim fakat gönlümde Thor vardı. Sizce kasa konusunda buna çözüm bulabilir miyim ? Yani hem akvaryum tarzı olsun hem de psu gözüksün şeklinde.Alıcaksanız Aura'yı alın. Thor aşırı overpriced. OLED ekranı görmeyecekseniz bir anlamı kalmıyor zaten.
Aura İncehesap Gaming Gecesi'nde 8.000TL'ye satıldı.
Ha benimde önerim C1200 (2024) modelden yana.
Akvaryum istiyorsanız Vento VG4202FL gibi bir kasa bakmanız lazım, PSU kısmı açık değil o modelde. Uğraşırım derseniz kapağı kesebilirsiniz.Hocam Rog ekosistem yapıyorum o yüzden bozmak istemiyorum. Aura'ya bende okeyim fakat gönlümde Thor vardı. Sizce kasa konusunda buna çözüm bulabilir miyim ? Yani hem akvaryum tarzı olsun hem de psu gözüksün şeklinde.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-