ASUS ROG X870E-E sistemde USB çoklayıcıya gerek var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 75
  • Etiketler Etiketler
    usb var

Krmm

Üstün
Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum. Kasanın içinde 7 tane kablosuz fan olacak. LCD ekranlı sıvı soğutucu olacak. Sizce USB çoklayıcıya gerek var mı? Anakart olarak ASUS ROG X870E-E alacağım. Bu anakartın üzerindeki USB 2.0 portları yeterli gelir mi yoksa ekstra hub almak şart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna sizin karar vermeniz gerekmiyor mu?

Buna sizin karar vermeniz gerekmiyor mu?
Hocam pc toplamayı bilmiyorum. Parçaları sipariş geçtikten sonra evime usta çağıracam o toplayacak. Tam o sırada usb çoklayıcıya ihtiyaç olur mu onu bilemedim. Sonradan almak zorunda kalmayim diye sormak istedim yani şimdiden.

Öncelikle "usta" çağırmaya gerek yok. Birkaç video izleyerek kolaycs öğrenebilirsiniz. İkinci olarak tam o sırada USB çoklayıcıya neden ihtiyacınız olsun? Klavye fare kulaklık birkaç aksesuar daha takarsınız. Takacağınız aksesuar sayısı kada ve anakartınızdaki USB sayısından fazlaysa ihtiyacınız olur. Değilse olmaz. Çok zor değil.

Hocam ben anakart üstündeki usb 2.0 portundan bahsediyordum Siz yanlış anladınız.

Tam olarak ne için yetmeyeceğini düşünüyorsunuz?
Ryujin 360 extreme ve 7 adet lianli sl infinity wireless fan olacak sistemde. Anakartın üstündeki 3 adet usb 2.0 portu yeterli gelir mi onu bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…