Krmm

Üstün
Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum. Kasanın içinde 7 tane kablosuz fan olacak. LCD ekranlı sıvı soğutucu olacak. Sizce USB çoklayıcıya gerek var mı? Anakart olarak ASUS ROG X870E-E alacağım. Bu anakartın üzerindeki USB 2.0 portları yeterli gelir mi yoksa ekstra hub almak şart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle "usta" çağırmaya gerek yok. Birkaç video izleyerek kolaycs öğrenebilirsiniz. İkinci olarak tam o sırada USB çoklayıcıya neden ihtiyacınız olsun? Klavye fare kulaklık birkaç aksesuar daha takarsınız. Takacağınız aksesuar sayısı kada ve anakartınızdaki USB sayısından fazlaysa ihtiyacınız olur. Değilse olmaz. Çok zor değil.

Öncelikle "usta" çağırmaya gerek yok. Birkaç video izleyerek kolaycs öğrenebilirsiniz. İkinci olarak tam o sırada USB çoklayıcıya neden ihtiyacınız olsun? Klavye fare kulaklık birkaç aksesuar daha takarsınız. Takacağınız aksesuar sayısı kada ve anakartınızdaki USB sayısından fazlaysa ihtiyacınız olur. Değilse olmaz. Çok zor değil.
Hocam ben anakart üstündeki usb 2.0 portundan bahsediyordum :D Siz yanlış anladınız.