fatihkasim
Uzman
Merhaba, kolay gelsin. Elimde ASUS ROG Xbox Ally X ürünü var ve içine WD Black 8 TB M.2 SSD takılı. Fakat birkaç gün önce cihazı açarken birden BIOS ekranına attı ve disk görünmemeye başladı. Ben de servise gönderdim. Servis ürünü inceleyip bir sorun olmadığını yazmış ve ürünü geri göndermiş. Ben de üründe ne sorun var diye aradım, sonuçta cihaz görmüyor ve adamlar bana dosya sisteminde sorun olduğunu söyleyip düzelttiklerini söylediler. Ben mail olarak teknisyen arkadaşın ne yaptığını merak edip sordum. Ve sorun yaşarsanız tekrar gönderin dediler. Ürün elime ulaştı, taktım ve BIOS üzerinde görünmeye başladı. Windows kurulumundan sonra aynı sorunu tekrar yaşadım. İlk fotoğrafta disk görünüyor cihaz garantiden geldikten sonra. 2. fotoğrafta disk görünmüyor ve dün o kadar istediğim nasıl çözdükleri bilgisini vermedikleri için şu an sorun yaşıyorum ve adamlara ulaşamıyorum. Çünkü cumartesi pazar çalışmıyorlarmış
Yani benim ürünü tekrar onlara 300 küsur lira kargo ile yollayıp bir de zaman kaybı yaşamamı bekliyorlar. Disk görmüyor sorunu için çözümü olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.