Sarrii99 5

Çalışkan
Başlıktaki modeldeki monitörü güncellemek istiyorum. Şu anki versiyonu MCM103, sitede MCM104 versiyonu gelmiş olarak gösteriyor. Monitör bugün geldi, hemen kurdum fakat içinden güncellemek için USB kablosu çıkmadı. Nasıl güncellenir bilmiyorum. Ayrı olarak attığım görselde çoğu ayar açılmıyor, bunun nedeni nedir? Monitör için herhangi bir uygulama falan indirmedim, bu arada indirmem gerekiyor mu bilmiyorum.

1783342437090.webp

@Arantheim

Son düzenleme:
Başlıktaki modeldeki monitörü güncellemek istiyorum. Şu anki versiyonu mcm103, sitede MCM104 versiyonu gelmiş olarak gösteriyor. Monitör bugün geldi, hemen kurdum fakat içinden güncellemek için USB kablosu çıkmadı. Nasıl güncellenir bilmiyorum. Ayrı olarak attığım görselde çoğu ayar açılmıyor, bunun nedeni nedir? Monitör için herhangi bir uygulama falan indirmedim, bu arada indirmem gerekiyor mu bilmiyorum.

Eki Görüntüle 263596

@Arantheim

En sonda olan sistem kurulumu sekmesine gel, güç ayarına gir güç tasarrufunda kalmış monitör onu performans moduna al düzelir, bütün ayarlar açılır. FW güncelleme içinde altta atacağım resimdeki en sağdaki kare şeklinde USB tip b uçlu kablo çıkacak kutudan bilgisayara da tip a ucu girecek, o kablo kutudan çıkar dikkatli bak.

1783359529575.webp

Bilgi amaçlı video da atıyorum, güncelleme için.

Son düzenleme:
En sonda olan sistem kurulumu sekmesine gel, güç ayarına gir güç tasarrufunda kalmış monitör onu performans moduna al düzelir, bütün ayarlar açılır. FW güncelleme içinde altta atacağım resimdeki en sağdaki kare şeklinde USB tip b uçlu kablo çıkacak kutudan bilgisayara da tip a ucu girecek, o kablo kutudan çıkar dikkatli bak.

Eki Görüntüle 263689

Bilgi amaçlı video da atıyorum, güncelleme için.

hocam sağ olun asus display widget center uygulamasını kurunca ayarlar geldi ek olarakta performans moduna aldırdı ayarlarımı. Özelleştirebiliyorum artık problem yok fakat ben de öyle bir giriş yok kutudan da ek kablo çıkmadı tekrar kontrol ettim. Fotoğraftaki gibi girişlere sahibim nasıl güncelleyeceğim bilmiyorum. Youtube dan bakıyorum fakat bu monitör için güncelleme yapan olmamış sanırım.

Dosya Ekleri

• 1783373650176.webp
    1783373650176.webp
    22 KB · Görüntüleme: 11
hocam sağ olun asus display widget center uygulamasını kurunca ayarlar geldi ek olarakta performans moduna aldırdı ayarlarımı. Özelleştirebiliyorum artık problem yok fakat ben de öyle bir giriş yok kutudan da ek kablo çıkmadı tekrar kontrol ettim. Fotoğraftaki gibi girişlere sahibim nasıl güncelleyeceğim bilmiyorum. Youtube dan bakıyorum fakat bu monitör için güncelleme yapan olmamış sanırım.

Süper sevindim, Type-C bağlantısı var, onu kullanacaksın; bu modelde değiştirmişler. Telefon şarj kablosu ile de bağlarsın bilgisayarına. Hatta bir tane kablo da alabilirsin, sabit takılı kalsın. Eğer anakartında da Type-C girişi var ise, iki tarafı da Type-C olan kablo al, bağla. Anakartta ya da kasada destek yok ise, normal bir tarafı Type-C, diğer tarafı Type-A kablo al, bağla. Sonra o videodaki gibi Asus'un sitesinden gerekli dosyayı indirip uygulama ile yükle.

Süper sevindim, Type-C bağlantısı var, onu kullanacaksın; bu modelde değiştirmişler. Telefon şarj kablosu ile de bağlarsın bilgisayarına. Hatta bir tane kablo da alabilirsin, sabit takılı kalsın. Eğer anakartında da Type-C girişi var ise, iki tarafı da Type-C olan kablo al, bağla. Anakartta ya da kasada destek yok ise, normal bir tarafı Type-C, diğer tarafı Type-A kablo al, bağla. Sonra o videodaki gibi Asus'un sitesinden gerekli dosyayı indirip uygulama ile yükle.
tamamdır hocam teşekkürler.