yiğitt

Gelişen
Merhaba, benim monitörüm 165 Hz bir Full HD VA panel monitör. RTX 5070 Ti ve R7 7800X3D var. Monitör değiştirmeyi düşünüyorum, o yüzden XG27AQWMG ve PG32UCWM modelleri arasında gidip geldim. Tabii ki fiyata bakmazsak, 4K olduğu için 2.sini seçer herkes ama o kadar fark eder mi görüntü kalitesi? Ona göre alacağım. 20K fazla verip 4K'lık PG32UCWM modelini almaya değer mi? İkisi de tandem WOLED, ikisi de çok iyi ama o kadar görüntü kalitesi farklı mıdır? 20K fark olacak kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benim monitörüm 165 Hz bir Full HD VA panel monitör. RTX 5070 Ti ve R7 7800X3D var. Monitör değiştirmeyi düşünüyorum, o yüzden XG27AQWMG ve PG32UCWM modelleri arasında gidip geldim. Tabii ki fiyata bakmazsak, 4K olduğu için 2.sini seçer herkes ama o kadar fark eder mi görüntü kalitesi? Ona göre alacağım. 20K fazla verip 4K'lık PG32UCWM modelini almaya değer mi? İkisi de tandem WOLED, ikisi de çok iyi ama o kadar görüntü kalitesi farklı mıdır? 20K fark olacak kadar.

Eder tabii ki ama 20K farka değer mi dersen bence değmez. Ama para konusunda sorunum yok diyorsan 4K'yı al istersen, sonra "keşke alsaydım" deme :) Ya da çevrende hiç dükkan yok mu, 2K ve 4K arasındaki görsel farkı gözle görmen için? Herkesin tercihleri farklıdır. Bence sen kendi gözünle görmeden karar verme. Ben gördüm, 4K ile 2K'yı 2K'da karar kıldım. 4070 Ti Süper ile 7800 X3D kullanıyorum ben de. Tam 2K'lık sistem. Seninki de 2K için çok ideal.