ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba,

XG32UCWMG WOLED monitörü bekliyorum ancak bir türlü gelmedi. XG27UCDMG'yi alsam arada sizce devasa fark olur mu? Çünkü taksit yapabileceğim bir sitede 2 bin TL indirim var şu an XG27 modeli için.

Not: XG32UCWMG'nin dual modu ile işim yok, rekabetçi oynamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam beklerdim. Sonucta az buz para degil OLED monitore cikan para. Ek olarak incelemeler dogrultusunda da gayet iyi duruyor UCWMG.
Hocam şöyle ki elimde nakit pek olmuyor, olsa da ben Hepsiburada ya da Amazon üzerinden alıyorum. Gaming Gen hem Hepsiburada hem de Trendyol gibi yerlerde satıyor ama ilk gün koymayabilir.

Taksit seçeneği de Gaming Gen'in sitesinde pek olmuyor.

Cidden şu an 44K'ya XG27 bir sepete atıyorum bir kaldırıyorum :)

Ben XG27ACDNG göz atmanızı tavsiye ederim..
Yok bu gereksiz pahalı. Rekabetçi ile işim yok hocam, olsa da 240 Hz fazlasıyla yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

XG32UCWMg WOLED monitörü bekliyorum ancak bir türlü gelmedi. XG27UCDMg'yi alsam arada sizce devasa fark olur mu? Çünkü taksit yapabileceğim bir sitede 2 bin TL indirim var şu an XG27 modeli için.

Not: XG32UCWMg'nin Dual modu ile işim yok, rekabetçi oynamıyorum.

Hocam benim de işim yok Dual mode ile ama yine de bekliyorum inşallah alacağım XG32UCWMg yi bekliyorum tam istediğim gibi monitör çünkü trueblack glossy kaplama + 32 inç zaten ben hep 27 inç kullandım 4K'da dedim bakayım 4K da 32 inç nasıl oluyor merak ettim ve ayrıca WOLED morlaşma hiç yok o yüzden tercih edeceğim. Birde merak ettiğim acaba trueblack glossy QD-OLED ne zaman gelicek acaba ?

Ben olsam beklerdim. Sonucta az buz para degil OLED monitore cikan para. Ek olarak incelemeler dogrultusunda da gayet iyi duruyor UCWMG.
İncelemeler doğrultusunda da gayet iyi duruyor demişsiniz hocam peki bana ikisi arasından XG27UCDMG almamı söylediniz yine çok kararsızım 😭 WOLED ile QD-OLED arasında gene kaldım ya ikisi de süper.

Son düzenleme: