Arkadaşlar, dün monitörde bir sıkıntı yoktu. Bu sabah garip şekilde alt panelde böyle çizgiler çıktı. Monitörü dikey kullanıyorum, o yüzden sağda gözüküyor. Ekran kartını başka monitörde de test ettim, sorun monitör kaynaklı, ondan eminim. Vatan Bilgisayar'dan geçen sene almıştım, garantisi devam ediyor. Nasıl bir süreç izleyeyim? Kullanıcı hatası derler mi? Kesinlikle çok temiz kullandım, herhangi bir sıvı veya darbe hasarı görmedi.
Kabloyu denedim fakat bir daha başka bir DP kablosu ile deneyeyim. Bu arada monitörü 4K 60 Hz moduna aldığımda direkt görüntü kökten gidiyor, ekran komple pembe oluyor. Yan monitörden sadece 4K 160 Hz alınca düzeliyor, o zaman da bu çizgiler çıkıyor. Parmağı bastırdığımda sürekli gelip gidiyor, çizgiler sabit durmuyor yani.
Yan monitörden sadece 4K 160 Hz alınca düzeliyor, o zaman da bu çizgiler çıkıyor. Parmağı bastırdığımda sürekli gelip gidiyor, çizgiler sabit durmuyor yani.
Yer değiştirip dene, bunu ana monitör yap, tek olarak test et, iki çıkış çift monitör olunca karışıklık olabilir. Düşük ve yüksek ayarda test yap, diğer monitörü iptal edip dene.