Oyuncu sınıfı bir dizüstü bilgisayarın touchpad deneyimi hakkında bir konu, görüşlerimi paylaşıp diğer arkadaşların fikirlerini almak için açmış bulundum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
- Makaleler
- 9
Boşta 6 GB kullanım görünce tansiyonum düştü... Ayşe haplarımı getir.
Bir tarafta tecrübe paylaşılmış. Arkadaşı rahatsız eden durum ne onu merak ettim.
Keşke boşta olsa
Burada kendi fikir ve tecrübelerimi paylaştım, kimsenin rahatsız olduğu bir durum yok. lütfen konunun içeriğini dağıtmayın.Bir tarafta tecrübe paylaşılmış. Arkadaşı rahatsız eden durum ne onu merak ettim.
Kafama Razer fare düşmüştü ve hastanelik olmuştum. Atan kişiyi polise şikayet edecektim ama ASUS ROG'un Touchpad'i kullanıp attıysa polise şikayet etmekten vazgeçiyorum.
Gaming laptop almanın asıl mantığı touchpad ile oyun oynamak değil mi? Oyuncu laptopu kullananlar mouse ile mi oyun oynuyor? Mouse kullanacak olsam masaüstü alırdım.
Gaming laptop almanın asıl mantığı touchpad ile oyun oynamak değil mi? Oyuncu laptopu kullananlar mouse ile mi oyun oynuyor? Mouse kullanacak olsam masaüstü alırdım.
Aynı modelin 3050 Ti halini kullanıyorum, ben bir tık arttırdım Mouse'ımı touch Pad'in üzerinde kullanıyorum, hem fare hem touch pad.
Bu fikre ba-yıl-dım, bir MacBook Pro kadar olmasa da daha işlevsel bir hale gelebilir
İyi de MacBook Trackpad'i cidden harika. Parmağın kaymak gibi kayıp gidiyor. O izleme dörtgeninde o kadar çok kısayol hareketi yapabiliyorsunuz ki oyun dışında mouse kullanmak istemiyorsunuz.
Zaten biz de arkadaşlar ile MacBook Trackpad'ini övüyoruz
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-