ASUS ROG'un Touchpad'i harika bir şey!

Konunun amacı ne?
Oyuncu sınıfı bir dizüstü bilgisayarın touchpad deneyimi hakkında bir konu, görüşlerimi paylaşıp diğer arkadaşların fikirlerini almak için açmış bulundum.

Kafama Razer fare düşmüştü ve hastanelik olmuştum. Atan kişiyi polise şikayet edecektim ama ASUS ROG'un Touchpad'i kullanıp attıysa polise şikayet etmekten vazgeçiyorum.
Gaming laptop almanın asıl mantığı touchpad ile oyun oynamak değil mi? Oyuncu laptopu kullananlar mouse ile mi oyun oynuyor? Mouse kullanacak olsam masaüstü alırdım.

Aynı modelin 3050 Ti halini kullanıyorum, ben bir tık arttırdım Mouse'ımı touch Pad'in üzerinde kullanıyorum, hem fare hem touch pad.

Aynı modelin 3050 Ti halini kullanıyorum, ben bir tık arttırdım Mouse'ımı touch Pad'in üzerinde kullanıyorum, hem fare hem touch pad.

Bu fikre ba-yıl-dım, bir MacBook Pro kadar olmasa da daha işlevsel bir hale gelebilir

İyi de Macbook Trackpad'i cidden harika. Parmağın kaymak gibi kayıp gidiyor. O izleme dörtgeninde o kadar çok kısayol hareketi yapabiliyorsunuz ki oyun dışında mouse kullanmak istemiyorsunuz.

İyi de MacBook Trackpad'i cidden harika. Parmağın kaymak gibi kayıp gidiyor. O izleme dörtgeninde o kadar çok kısayol hareketi yapabiliyorsunuz ki oyun dışında mouse kullanmak istemiyorsunuz.

Zaten biz de arkadaşlar ile MacBook Trackpad'ini övüyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…