Ürkmez

Gelişen
Merhaba , olay tam olarak Kullanıcı adı, şifre, MAC adresi gibi temel unsurlar kullanıcının elinde. Tek sorun VLAN ID kısmını ASUS modem 0 değerini panel üzerinden giremiyor. Ancak bir takım SSH kodlarıyla girilebiliyor. Sorun bu VLAN ID değerini kalıcı olarak 0 yapmak ya da bunu otomatikleştirmek.

Son düzenleme:
Merhaba, ASUS router satın aldım. Anladım ki, internetim Superonline ve yeni aldığım router hiçbir şekilde internet ve IP almıyordu. Sorun VLAN ID 0 olmasıymış ama bunu ASUS'un panelinden yapamıyorum. Lütfen bana yardım edin.
PPPoE ile mi bağlanıyorsunuz?

Merhaba, ASUS router satın aldım. Anladım ki, internetim Superonline ve yeni aldığım router hiçbir şekilde internet ve IP almıyordu. Sorun VLAN ID 0 olmasıymış ama bunu ASUS'un panelinden yapamıyorum. Lütfen bana yardım edin.
Kullanıcı adı ve şifreyi Sansüronline vermiyor onlar olmadan da kurulum yapamazsın.

Kullanıcı adı ve şifreyi Sansüronline vermiyor onlar olmadan da kurulum yapamazsın.
Hocam, olay tam olarak o değil. Kullanıcı adı, şifre, MAC adresi gibi temel unsurlar kullanıcının elinde. Tek sorun VLAN ID kısmını ASUS modem 0 değerini panel üzerinden giremiyor. Ancak bir takım SSH kodlarıyla girilebiliyor. Sorun bu VLAN ID değerini kalıcı olarak 0 yapmak ya da bunu otomatikleştirmek.

Şu ayarları dener misiniz?

1791138508620.webp