AMG GOAT Seçkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.851 Makaleler 2 Çözümler 35 Beğeniler 6.827 Yer Denizli Bugün 13:12 #1 fortunee dedi: Mesela Turknet fiber panelimde QoS ayarı falan yok, rootlayınca açılıyormuş. O riske girmedim hiç ama bir şeyi bozarım diye. Genişletmek için tıkla... ASUS router falan alsak, onu Bridge Mode ile kullanıp o ASUS routerdan QoS açsak işe yarar mı?
fortunee dedi: Mesela Turknet fiber panelimde QoS ayarı falan yok, rootlayınca açılıyormuş. O riske girmedim hiç ama bir şeyi bozarım diye. Genişletmek için tıkla... ASUS router falan alsak, onu Bridge Mode ile kullanıp o ASUS routerdan QoS açsak işe yarar mı?
fortunee Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.515 Çözümler 6 Beğeniler 1.712 Bugün 13:14 #2 AMG GOAT dedi: ASUS router falan alsak, onu Bridge Mode ile kullanıp o ASUS routerdan QoS açsak işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Bunların verdikleri router adam olmaz; ayrı bir router almak lazım. Bana ayar yapsam da bu modemde sağlıklı olmayacağını söylediler.
AMG GOAT dedi: ASUS router falan alsak, onu Bridge Mode ile kullanıp o ASUS routerdan QoS açsak işe yarar mı? Genişletmek için tıkla... Bunların verdikleri router adam olmaz; ayrı bir router almak lazım. Bana ayar yapsam da bu modemde sağlıklı olmayacağını söylediler.