Merhaba, modemi henüz yeni aldım OpenWrt kurmak istiyorum fakat USB girişi yok. Alternatif olarak SCP ile IMG dosyasını modeme aktarıp kurulumu yapabilirim fakat brick olma riskini göze almak istemiyorum. Doğru düzgün makale de bulamadım standart versiyon yazılımını yüklesem sorun olur mu? (RT-AX52 olan)
Merhaba, modemi henüz yeni aldım OpenWrt kurmak istiyorum fakat USB girişi yok. Alternatif olarak SCP ile img dosyasını modeme aktarıp kurulumu yapabilirim fakat brick olma riskini göze almak istemiyorum. Doğru düzgün makale de bulamadım standart versiyon yazılımını yüklesem sorun olur mu? (RT-AX52 olan)
Sanırım o cihaza OpenWrt kurulamıyor arattım çıkmadı hem OpenWrt kuracaksan niye araştırmadan o cihazı aldın ki eğer iade etme şansın varsa iade edip Xiaomi AX3000t almanı öneririm OpenWrt destekliyor güncel cihaz ve OpenWrt kurulumu kolay bizzat VDSL modeme bağlı bir şekilde 75/10 Mbit hızındaki hat ile birlikte kullanıyorum öneririm.
Merhaba, modemi henüz yeni aldım OpenWrt kurmak istiyorum fakat USB girişi yok. Alternatif olarak SCP ile img dosyasını modeme aktarıp kurulumu yapabilirim fakat brick olma riskini göze almak istemiyorum. Doğru düzgün makale de bulamadım standart versiyon yazılımını yüklesem sorun olur mu? (RT-AX52 olan)