ASUS RTX 4070 Ti Super nasıldır?

İki fanlılar arasında güvenilebilecek modellerin başlarında geliyor Asus Dual. Gördüğüm bir kullanıcı yorumu "2K Ultra Cyberpunkta max 67-68 gördü" şeklindeydi.
Bu fiyata alınmaz orası ayrı konu daha ucuza üç fanlı oldukça kaliteli modeller var.

Hocam kasama sığmıyor bu baktım. Boyu 36,5 bunun. Benim kasa o kadar değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende MSI 4070 Super çift fanlı Ventus modeli var 1 yıldır kullanıyorum bayağı memnunum ASUS ve MSI bence rahatça güvenebilirsin.

Hocam kasama sığmıyor bu baktım. Boyu 36,5 bunun. Benim kasa o kadar değil.
Kasanın maksimum desteği veya model adı ne ona göre öneride bulunayım.
Hiçbir 3 fanlı model sığmıyorsa evet alınabilecek eli yüzü düzgün tek 2 fanlı model o kalıyor.

Bende MSI 4070 Super çift fanlı Ventus modeli var 1 yıldır kullanıyorum bayağı memnunum ASUS ve MSI bence rahatça güvenebilirsin.

Ben onu aldıgım gün iade etmiştim Amazon'dan. Ventus serisinden tiksiniyorum.

Kasanın maksimum desteği veya model adı ne ona göre öneride bulunayım.
Hiçbir 3 fanlı model sığmıyorsa evet alınabilecek eli yüzü düzgün tek 2 fanlı model o kalıyor.
Yani hocam mesela 3 fanlı asus tuf sığıyor max. 30 cm uzunlukta sığar öyle diyim.

300mm ve altı modeller bunlar. Dual den daha ucuza gelirse alınabilirler.
Şu anki durumda İnno 3x ve Eagle, dual den daha ucuza geliyor. 40k civarlarında 4080 olduğunu varsayarsak sınırlarda dolaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…