Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Son düzenleme:
Çoğu kişi başlığa bakıp ürünü almaya çalışabilir. Bence bu indirimler için ek bir kural lazım. Bu kadar güvensiz mağazalar uyarı yapılsa da paylaşılmamalı. Veya konuyu açan yetkili bunu bir eklenti vb. ile belirtmeli. Atıyorum mesajın kenarında kırmızı bir çizgi olsun ve sağ altında büyük harflerle uyarı olsun. Ama hiç açılmaması daha ideal bence. @Recep Baltaş

2025-04-12_18-58.webp

Satıcı puanı 1.7 ilk kez görüyorum tavsiye etmem.
Bende ona takıldım işte. 3.400 TL fazla verip güvenilir bir satıcıdan almak mantıklı gibi duruyor.

Çoğu kişi başlığa bakıp ürünü almaya çalışabilir. Bence bu indirimler için ek bir kural lazım. Bu kadar güvensiz mağazalar uyarı yapılsa da önerilmemeli. @Recep Baltaş

Eki Görüntüle 140082
1744473610875.webp

Satıcı biraz düşündürdü gerçekten. Konu başlığının düzeltilmesini talep edeceğim. Tebilon'un sattığı ürünü koymak daha mantıklı geldi açıkçası.

Son düzenleme:
Başka üründe sorun yaşattırıyorsa bu ürünlerde de yaşatır. Yani olumlu incelemesi daha fazla diye ben pek güvenmezdim. Puandan bağımsız halen N11, Hepsiburada, Trendyol vb. satıcıya göre ürün alıyorum. Markanın kendi satıcısı, sitenin kendisi satmıyorsa fiyattan bağımsız almıyoruım. Çoğu kişiye de özellikle teknolojik ürünlerde bunu yapmalarını tavsiye ederim.