ASUS STRIX Scar 18 vs MSI Titan 18 vs Lenovo Legion 9i gen10

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Skylax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 280

Skylax

Çalışkan
Merhaba,

300k bandındaki ASUS STRIX Scar 18, MSI Titan 18 ile piyasaya yarın çıkacak Lenovo Legion 9i gen10 modeli arasında hangisi tercih edilebilir? Lenovo Legion i9'daki Dual mode screen ile iki farklı çözünürlük ve yüksek Hz kullanışlı olacak mıdır? Lenovo'nun ne zaman TR'ye geleceği de belli midir? ABD de bile eylül ayı hedefleniyor gibi. ASUS ve MSI mini LED ancak Lenovo izlediğim kadarıyla IPS, bu sorun olur mu?

MSI tercih edilirse harici bir ekran üzerinden daha yüksek Hz alabilir miyim? 120Hz ekranı diğer markalara göre düşündürtüyor.

ASUS Scar, MSI titan 18 ile Lenovo Legion 9I gen 10 arasında kıyaslama yapacak olursak ekran özellikleri gereği Lenovo'yu beklemek mantıklı mıdır? Bu üç laptop arasında hangisi tercih edilebilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
selam ben dell area 51 in gelmesini bekliyorum. 18” laptop icin favorim alienware. msi da g-sync yok asus ise plastik kasa. lenovo legion 9i gen10 modelinin 10 ağustosta piyasaya cıkacağını yazmıssın, bu bilgiyi nerede gordun acaba?

Merhaba, Ağustos da sipariş verenlerin eylül'de teslim edildigi yazilmis forumlarda. Lenovo'nun da TR de piyasaya cikmasini bekliyorum.
Her laptopta genel eksiklikler var, harici iyi bir monitor uzerinden MSI'daki Hz G-SYNC gibi eksiklikleri telafi etmemiz mumkun olqbilir mi? Bu sistemi desktop yerine kullanacagim. Bir de ASUS ve MSI'in yetkili servisleri kimler bilginiz var mi?

konuştuğumuz markaların yetkili servislerinin birbirinden cok bir farkı yok acıkcası, dolayısıyla benim kararımı etkileyecek bir düzeyde değiller. iıl cıktığında ASUS STRIX Scar 18 5090 almıstım memnun kalmayıp iade ettim. msi ın g-sync eksikliğinin harici monıtor ıle cozulebildiğine dair internette bir bilgiyle karsılasmadım. cozulse bıle palyatıf bır sonuc bu benım acımdan yeterlı degıl. sonuc olarak gerıye alıenware ve lenovo kalıyor. şu ana kadar dell 51 area laptopların ülkemize gelmış olması gerekırdı ama anladığım kadarıyla lenovo da en gec ekımde satışa cıkar gibi gorunuyor. son olarak lenovo nun tek ustunluğu benım acımdan ekranı yoksa dell kasa, soğutma, ram hızı ve marka olarak daha guvenılır benım ıcın. lenovo ekranı glossy, dell ınkıyse matte farkı bu.

Merhaba, detayli donusunuz icin cok teşekkürler açıkçası bu boyutta donusler alamiyorum. 300k ücretlerde okmalarına karşın birçok eksiklikleri sebebinden ASUS, MSI ve Lenovo arasinda epey kaldim. ASUS STRIX Scar 18 5090 halen almayı düşünüyorum ancak sakıncası yoksa niçin iade ettiniz? Cihaz Full plastik kasa mı? SD Card okuyucu/web cam kapağı vs gibi eksiklikleri saymazsak açıkçası düşündüğüm bir modeldi. Ancak ASUS'un teknik destegi konusunda cok sikayet var forumlarda. MSI da dediginiz gibi cihaz kadar ekranina sanki onem verilmemis gibi. Titan oldukca dolu bir model ancak sogutmasi vs nasildir emin degilim. Dell 51 area lara da bakiyor olacağim.
Lenovo ne zaman çıkar gelir belli değil ancak aralarında mini LED olmayışı IPS panel oluşu sebepli eleştiriliyor. Ek olarak Dual mode screen ile farkli cozunurluklerde farkli Hzlere cikabiliyor bu iyi bir cozum mudur?

Merhaba, detayli donusunuz icin cok teşekkürler açıkçası bu boyutta donusler alamiyorum. 300k ücretlerde okmalarına karşın birçok eksiklikleri sebebinden ASUS, MSI ve Lenovo arasinda epey kaldim. ASUS STRIX Scar 18 5090 halen almayı düşünüyorum ancak sakıncası yoksa niçin iade ettiniz? Cihaz Full plastik kasa mı? SD Card okuyucu/web cam kapağı vs gibi eksiklikleri saymazsak açıkçası düşündüğüm bir modeldi. Ancak ASUS'un teknik destegi konusunda cok sikayet var forumlarda. MSI da dediginiz gibi cihaz kadar ekranina sanki onem verilmemis gibi. Titan oldukca dolu bir model ancak sogutmasi vs nasildir emin degilim. Dell 51 area lara da bakiyor olacağim.
Lenovo ne zaman çıkar gelir belli değil ancak aralarında mini LED olmayışı IPS panel oluşu sebepli eleştiriliyor. Ek olarak Dual mode screen ile farkli cozunurluklerde farkli hzlere cikabiliyor bu iyi bir cozum mudur?

Son düzenleme:
ASUS STRIX Scar 18 in kasasının tamamen plastik olmasının dışında oyun oynarken ekranda titreme ve laptopu actıktan kısa süre sonra sarı lekeler cıkmasından oturu iade ettim. mail adresini paylasırsan mesaj olarak fotoğrafları hala duruyor, gonderebılırım. bu deneyimden sonra ekranın ıps ya da mınıled olmasını cok onemsemıyorum. asus mınıled ekran bıldığın uzere ve ucuz kurtuldum. arastırdığım kadarıyla en ıyı 18 inc laptop area 51 onu bekleyecegım. eger lenovo once gelırse de ikinci sırada o var benım ıcın. mesela razer ve acer ın da 18 ınc laptopları satışta su an ama review ları benı hıc ıkna etmedı, dusunmuyorum bıle. ya dell ya da lenovo benım ıcın.

Merhaba, Lenovo i9 ve Dell modellerinden halen bir ses yok değil mi? Vatan, İtopya gibi platformlar dışında takip edilebilir satıcılar var mı? Fiyat olarak da tahminen 250-300K olacaktır diye dünüyorum.

Merhaba, Lenovo 9 5090'lı model Türkiye pazarina girecek midir? Bu konuda bir takvim verildi mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…