ASUS TP501UB modelinde anakartta SSD yuvası var fakat nasıl bir SSD olmalı, anlayamadım. Bir tane videoda gördüğüm kadarıyla M.2 takmış ama M.2 olanında sağ ve solda iki giriş var, bendekinde tek. Nasıl takmış, anlamadım. Yapay zekaya sorunca hiçbiri olmaz, mSATA olmalı diyor Fotoğraflara bakarak karar vereyim dedim ama olmadı.
ASUS TP501UB modelinde anakartta SSD yuvası var fakat nasıl bir SSD olmalı, anlayamadım. Bir tane videoda gördüğüm kadarıyla M.2 takmış ama M.2 olanında sağ ve solda iki giriş var, bendekinde tek. Nasıl takmış, anlamadım. Yapay zekaya sorunca hiçbiri olmaz, mSATA olmalı diyorFotoğraflara bakarak karar vereyim dedim ama olmadı.
Teşekkür ederim hocam ama m2 olanda sağında ve solunda iki giriş, yani çeltik gibi kısımlar var. Benim eklediğim resimde ise o kısım sağda tek. Sol bölüm bir bütün. O şekilde girip çalıştırır mı? o kafamı karıştırdı, teşekkürler
Teşekkür ederim hocam ama M.2 olanda sağında ve solunda iki giriş, yani çeltik gibi kısımlar var. Benim eklediğim resimde ise o kısım sağda tek. Sol bölüm bir bütün. O şekilde girip çalıştırır mı? O kafamı karıştırdı, teşekkürler
Hocam bu NVMe ama? m2 ile m2 nvme farklıymış. zaten kafamı karıştıran da bu oldu. videonun birinde m2 çıkartıyor cihazdan. fakat görsel olarak nvme ye benziyor ama onu da desteklemez diye düşündüm. 6 nesil cihaz, anakartta da nvme yazmamış.
teşekkürler