Bende ASUS TUF F15 var senin ürünün bunun bir üstü ısınması F serisine göre daha iyi. 3 yıldır F15 kullanıyorum yıllık bakımlarını düzgün yapıyorum herhangi bir kronik sıkıntı yaşamadım. Oyunlarda da rahatım video izleyeceğim zaman sessiz moda alıyorum ısınması bayağı azalıyor. Düşük sistem isteyen oyunlarda da o modda kullanıyorum ama yüksek grafik isteyen oyunlarda performans moduna alıyorum, iyi bir laptop soğutucuyla akıyor.

Çok teşekkür ediyorum, bu ürünü satın almaya karar verdim.
Rica ederim. Bu almayı düşündüğün ürüne dair gameplay videosu da buldum. İzle, değerler ve görüntü beklentini karşılıyorsa neden olmasın.

Gönül ister ki uzun ömürlülük açısından 4000/5000 serisine çıkabil, fakat bütçe dahili tercihte bulunuyoruz sonuçta.

Rica ederim. Bu almayı düşündüğün ürüne dair gameplay videosu da buldum. İzle, değerler ve görüntü beklentini karşılıyorsa neden olmasın.

Gönül ister ki uzun ömürlülük açısından 4000/5000 serisine çıkabil, fakat bütçe dahili tercihte bulunuyoruz sonuçta.

Bu bütçede Lenovo loqlarda RTX 4050 bulunuyor ama anakart yanma sorunu olduğu için hiç bulaşmak istemedim.

Bu bütçede Lenovo loqlarda RTX 4050 bulunuyor ama anakart yanma sorunu olduğu için hiç bulaşmak istemedim.
Ya işte bu tip konularda artık hiç eskisi gibi düşünmüyorum. Ben bir, bir buçuk sene laptop araştırdım hani kronik sayılabilecek boyutta sorunu olmayan bir şey bulayım diye. Yok abi, birinde anakart sorunlu, birinde sıvı metal kötü uygulanmış gelebiliyor, bir diğerinde backlight bleeding&stuttering sorunu, hall sensör sorunu, panel sorunu, menteşe sorunu... liste uzar da gider. Çok sorgulayıp kusursuz bir şey ararsan bulamazsın zaten. Gerekiyorsa biraz özelliklerden kısacaksın ama daha garanti duran ürünü seçeceksin. Dediğim gibi Asus TUF serisi bence güzel. RTX 3050'li halini deneyimledim. Muhtemelen ekran kartı 6GB, işlemci de başka bir 7000 serisi idi.

Şimdilerde GameGaraj çok öneriliyor, inceleme videolarına baktım gayet kaliteli ürünler. Fakat +50K ve üstü. O yüzden Asus TUF dışında bir şey öneremiyorum sana.

Son düzenleme:

Bu cihaz alınır mı? Kronik sorunları var mı, soğutması ve paneli nasıl? Okulum ve arada oyun oynayacağım için alacağım işlemcisi güçlü ve ekran kartı bana yeterli.

ASUS TUF cihazların malzeme kalitesi bütçesindeki rakiplerine göre daha iyi. A15 serisini F15 serisi yerine öneririm, ancak F16 alabiliyorken de A15 almam. Yukarıda atılan ASUS TUF F16 cihazın RAM'lerinin DDR4 olmasına bakmayın, bütçeniz kısıtlı. Uzun süre sizi götürecek bir cihaz o.

ASUS TUF cihazların malzeme kalitesi bütçesindeki rakiplerine göre daha iyi. A15 serisini F15 serisi yerine öneririm, ancak F16 alabiliyorken de A15 almam. Yukarıda atılan ASUS TUF F16 cihazın RAM'lerinin DDR4 olmasına bakmayın, bütçeniz kısıtlı. Uzun süre sizi götürecek bir cihaz o.

Anlayabiliyorum ancak trend yoldaki o ürünü peşin fiyatına 12 taksitle alacağım, Amazon'daki ürün sadece 6 taksit oluyor bu yüzden onu alamam. Ramlerde 8 GB, satın alıp montajlayacak pek vaktim yok.

Anakartı yanıyor olan Lenovo LOQ ve hall sensör sorununa sahip olan HP Victus'un yanında ASUS TUF ismi gibi kalıyor. 90 derece yerine 95 derecede çalışıyor diye yıllarca forumlarda ''ısınıyorr!'' diyenlerin aksine macun tam ise throttle yapmadan o sıcaklıklarda gidiyor. ASUS mühendisleri cihaz ile ilgili birçok şeyi birebir hesaplamış. G-Helper ile hiçbir şeye gerek kalmadan watt ayarları ile istediğiniz gibi oynayabiliyor olmanız da ayrı bir artı.

Kendimde 1.5 yıldır kullanıyorum. İşim gereği ofiste birçok cihaz öyle ya da böyle elime geçiyor. Daha üst seviye cihazlar olan MSI Titan, ASUS ROG gibi cihazlar haricinde tasarım olarak masaya koyulduğu zaman daha iyisini de görmedim. Ayrıca rakibi olan başka hiçbir cihazda olmayan bir ''%0 fan'' konusu var cihazda. Sessiz moda aldığınız veya Dengeli modda fazla performans gerektiren bir işlem yapmadığınız takdirde fanlar kapalı kalıyor.

Son düzenleme: