Hasveraq

Uzman

ASUS TUF A15 gaming laptop buldum ve çoğu kişi F/P ürünü diyor. Çok oyun oynarım. Özellikle grafikleri yüksek (RDR2 The Last of Us vb.) Oyunları oynuyorum. Aşını ısınmasını istemiyorum. Bir tane stant aldım, laptopun havada kalmasını sağlayarak daha iyi nefes almasını sağlıyor. Ayrıca modem biraz uzakta olduğu için çok çekmiyor. Bu isteklerimi karşılayabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

ASUS TUF A15 gaming laptop buldum ve çoğu kişi F/P ürünü diyor. Çok oyun oynarım. Özellikle grafikleri yüksek (RDR2 The Last of Us vb.) Oyunları oynuyorum. Aşını ısınmasını istemiyorum. Bir tane stant aldım, laptopun havada kalmasını sağlayarak daha iyi nefes almasını sağlıyor. Ayrıca modem biraz uzakta olduğu için çok çekmiyor. Bu isteklerimi karşılayabilir mi?

4050 pek karşılamayabilir. Laptoplar kasalardan yüzde 30-40 daha zayıf. Mesela masaüstü 4060'ı ile laptop 4060'ı arasında dağlar var. Mümkünse 5060 almanız yönündeyim. Oynayamadığınız oyunlarda DLSS 4 ve multi frame gen desteğiyle bir şeyler yaparsınız. Yani keseyi az daha açın.

A15 serisi iyi mi dersen iyi. Ama 4050 çip pek iyi değil.

Bütçem 35k en fazla. Bu fiyata iyi performans istiyorum. Senin attığın linke baktım, teşekkürler

Bu model bence alınmaz trx 5050 fiyatları yakında düşer ve 8 GB.
O kadar bütçem yok maalesef

4050 pek karşılamayabilir. Laptoplar kasalardan yüzde 30-40 daha zayıf. Mesela masaüstü 4060'ı ile laptop 4060'ı arasında dağlar var. Mümkünse 5060 almanız yönündeyim. Oynayamadığınız oyunlarda DLSS 4 ve multi frame gen desteğiyle bir şeyler yaparsınız. Yani keseyi az daha açın.

A15 serisi iyi mi dersen iyi. Ama 4050 çip pek iyi değil.
Anladım fakat en fazla 35k verebilirim. Bu fiyata da bunu bulabildim.

Bütçem 35k en fazla. Bu fiyata iyi performans istiyorum. Senin attığın linke baktım, teşekkürler

O kadar bütçem yok maalesef

Anladım fakat en fazla 35k verebilirim. Bu fiyata da bunu bulabildim.

Hocam alıp uzun yıllar kullanacaksınız hemen alayım deyip zayıf cihaz almayın.

İkisi de aynı ürün tek fark biri 15.6 inç ekranlı biri 17.3 inç ekranlı. Bence 17.3 daha iyi olur soğutmaya faydalıdır. Tabii çok geniş derseniz 15.6 alabilirsiniz. 4070 sizi uzun vadede üzmeyecek bir karttır. Eğer bu kadar çıkamam derseniz 4060 önerebilirim. MSI katana serisi gayet iyidir.

Bunlar da 4060 lar.

Son düzenleme:

Hocam maalesef benim bütçeyi aşıyor önerdiklerin. Yine tavsiye ettiğin için teşekkürler. Bu benim dediğim cihaz beni 5 yıl götürür mü? Veya o fiyat bandında önerebileceğin bir cihaz var mı?

TUFlar aşır ısınıyor........

Hocam maalesef benim bütçeyi aşıyor önerdiklerin. Yine tavsiye ettiğin için teşekkürler. Bu benim dediğim cihaz beni 5 yıl götürür mü? Veya o fiyat bandında önerebileceğin bir cihaz var mı?

Eğer bozulma anlamında sorarsan ASUS kolay kolay bozulmaz. Senelik bakımını yapmayı da unutma hocam. ASUS TUF A15 bu bütçede güzel. Başka önerebileceğim Victus 16 vardı ama hall sensör sorunları var. Riske atamam sizi. GTA 6 oynatamaz onu söyleyeyim 5 yıl normal ayarda oyunları oynarsınız ama.

Bu da test videosu.

(Eski tuflar).

Üstelik 4050 bu. Ne kadar ısınabilir:D.

Bu da aşırı detaylı benzer 4050'li ASUS TUF A15.

Eğer bozulma anlamında sorarsan ASUS kolay kolay bozulmaz. Senelik bakımını yapmayı da unutma hocam. ASUS TUF A15 bu bütçede güzel. Başka önerebileceğim Victus 16 vardı ama hall sensör sorunları var. Riske atamam sizi. GTA 6 oynatamaz onu söyleyeyim 5 yıl normal ayarda oyunları oynarsınız ama.

Bu da test videosu.

(Eski tuflar).

Üstelik 4050 bu. Ne kadar ısınabilir:D.

Bu da aşırı detaylı benzer 4050'li ASUS TUF a15.

Çok saol hocam önerilerin için. Peki normal ayarda oyunlardan kastettiğiniz ne tam olarak? Test videosunu izledim ve DLSS özelliği açık olursa çoğu oyunu rahat oynatabilirim gibime geliyor. God of War ve RDR2 gibi, o kalitede oyunları oynatabiliyorsa benim için yeterli.