Hocam attığım linkteki laptop 2x8 mi geliyor? Ne yapması gerek o zaman? Valla uygun olması lazım. Tam bütçe demek istemiyorum.
Evet, attığınız cihaz 2x8 GB RAM şeklinde geliyor. Toplamda 24 GB RAM (16 + 8) veya 2x16 GB RAM şekilde önerebilirim.

RAM:

SSD:

Evet, attığınız cihaz 2x8 GB RAM şeklinde geliyor. Toplamda 24 GB RAM (16 + 8) veya 2x16 GB RAM şekilde önerebilirim.

RAM:

SSD:

Hocam diğer modellerde 16 GB geliyor diye biliyorum. 2x8 olması zararlı mı? Arkadas daha yeni aldı henüz gelmedi. Tereddüt etti. Ram bir tanesini cikartip yerine 16 mi takacaz? Neyse ram sonra halledelim o zaman. SSD alsam yeter. Açıkçası bu modeller için SSD sınırı var mı? 1 TB uygun geldi. 2 TB önerir misiniz?

RAM:

SSD:

Hocam biraz daha kaliteli bir şey almak istiyoruz. Bu nasıldır?

Son düzenleme:
Hocam diğer modellerde 16 GB geliyor diye biliyorum. 2x8 olması zararlı mı? Arkadas daha yeni aldı henüz gelmedi. Tereddüt etti. Ram bir tanesini cikartip yerine 16 mi takacaz? Neyse ram sonra halledelim o zaman. SSD alsam yeter. Açıkçası bu modeller için SSD sınırı var mı? 1 TB uygun geldi. 2 TB önerir misiniz?

Hocam biraz daha kaliteli bir şey almak istiyoruz. Bu nasıldır?
Hayır, 2x8 olması zararlı değil. 1x16 GB RAM'e göre daha iyi hatta. Evet, 1 tane RAM'ı çıkartıp 16 GB RAM'i yerleştireceksiniz. Attığım modelin 2 TB hali:

990 serisinde sorun yaşayan kullanıcılar görmüştüm, biraz pahalı gibi.

Bu daha iyi olur şahsen.

Hayır, 2x8 olması zararlı değil. 1x16 GB RAM'e göre daha iyi hatta. Evet, 1 tane RAM'ı çıkartıp 16 GB RAM'i yerleştireceksiniz. Attığım modelin 2 TB hali:

990 serisinde sorun yaşayan kullanıcılar görmüştüm, biraz pahalı gibi.

Bu daha iyi olur şahsen.
Hocam konu dışına çıktık ama bu arkadaş daha yeni sipariş verdi. Amd ryzen 7 7435hs ile amd ryzen 5 7535hs arasında çok fark var mı?
Samsung attığım kötü mü?

Hocam konu dışına çıktık ama bu arkadaş daha yeni sipariş verdi. Amd ryzen 7 7435hs ile amd ryzen 5 7535hs arasında çok fark var mı?
Samsung attığım kötü mü?
Çoklu çekirdek performansında fark var, onun dışında pek fark yok. 7435HS iGPU'ya sahip değil, pil performansı kötü bu sebeple. 7535HS pil performansı olarak çok daha iyi. Samsung attığınız kötü değil, özellikleri güzel bir model fakat ben Renegade alırdım.