TinerciYasin

Başarılı
Arkadaşlar merhaba Armoury Crate gelen yeni güncelleme ile artık sistemin arka planında gereksiz kaynak tüketmiyor ve arayüz güncellemesi gelmiş daha akıcı ve iyi bir yazılım olmuş son sürümü ile. Şimdi aklımdaki soru bu laptop ile G Helper mı yoksa Armoury Crate mi kullanmak daha sağlıklı olur? Bana Armoury Crate'de daha fazla seçenek ve ayar var gibime geldi gürültü engelleme falan sizce?

1751631929566.webp

1751631943492.webp

Dosya Ekleri

• IMG-20250704-WA0001.webp
    IMG-20250704-WA0001.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20250704-WA0000.webp
    IMG-20250704-WA0000.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 54
Armoury Crate kullanmanı tavsiye ederim çünkü ASUS'un kendi resmi yazılımıdır ve ASUS donanımınızla tam uyum içinde çalışmak üzere tasarlanmıştır ayrıca kaynak tüketim değerleri çok iyi.

Armoury Crate kullanmanı tavsiye ederim çünkü ASUS'un kendi resmi yazılımıdır ve ASUS donanımınızla tam uyum içinde çalışmak üzere tasarlanmıştır ayrıca kaynak tüketim değerleri çok iyi.
Eskiden böyle değildi arkada 200-300 mb ram tüketirdi asus gelen eleştirilere sonunda kulak astı hocam ve evet cihaz için uyumlu çalışıyor armoury create hizmetleri.

Vallahi hocam ASUS markasını çok sevmeme rağmen Armoury Crate kullanmıyorum. Masaüstü PC ekran kartı anakart ASUS laptop ASUS ama Armoury Crate kurmuyorum. Nedeni silmek sıkıntı %100 silemiyorsun ne yazık ki bir kere kurunca oda formata götürüyor uğraştırıyor.

Armory crate berbat bir yazılım, G helper kullan.
Ama değerler son sürüm ile gayet ideal oldu hocam yukarıda attım fotoğrafını.

Vallahi hocam ASUS markasını çok sevmeme rağmen Armoury Crate kullanmıyorum. Masaüstü PC ekran kartı anakart ASUS laptop ASUS ama Armoury Crate kurmuyorum. Nedeni silmek sıkıntı %100 silemiyorsun ne yazık ki bir kere kurunca oda formata götürüyor uğraştırıyor.
Son sürüm ile düzeldiğini düşünüyorum arayüz felan hepsi değişti.

Armoury Crate önceden diğer donanım RGB uygulamaları ile çakışma yapıyordu. Sonradan güncelleme ile bir şeyler değişti mi bilmiyorum fakat silmek için mutlaka Armoury Crate'n kendi kaldırma aracını kullan. Ben uzunca bir süre zararını görmedim.

Armoury Crate önceden diğer donanım RGB uygulamaları ile çakışma yapıyordu. Sonradan güncelleme ile bir şeyler değişti mi bilmiyorum fakat silmek için mutlaka Armoury Crate'n kendi kaldırma aracını kullan. Ben uzunca bir süre zararını görmedim.
Eskiden bende nefret ediyodum dün denemek adına tekrar yükledim arayüz, kaynak tüketimi vb her şey değiştirilmiş ve geliştirilmiş hocam. Arkada 50 mb ram tüketiyor şuan için.