Merhaba. En fazla 50.000 TL olacak şekilde laptop bakıyorum. Bu ASUS laptopu beğendim. Önerir misiniz ve satıcı güvenilir duruyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000 TL
Ben de takip ediyordum, o zaman param yoktu, şimdi bütçem var.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 62
Bütçe çıkarsa:
Çıkmazsa:
Çıkmazsa:
Bütçe çıkarsa:
Çıkmazsa:
Hocam bütçenin en yüksek hali bu yükseltemem. Son attığınız 5050 laptopu beğendim ama içinde Intel işlemci var biraz dğşündürdü beni. Üniversitede sadece oyun oynamak için kullanacağım Intel işlemci ısınma problemleri yapar mı?
- Makaleler
- 62
Seneye NVIDIA yeni bir yazılım çıkaracak; bu DLSS olabilir ya da başka bir şey. Ancak bunu 4K serisine getirmeyecek, 5K serisine sunacak. Yani en güncel yazılımı 5K serisi alacak, aradaki fark bu. Nasıl ki şu an 3K serisi artık önemsenmiyorsa, 6K serisi çıktığında 4K serisi de aynı şekilde değer kaybedecek. Zamanla güncellemelerle performansı da kısıtlanıyor. Yıllar geçtikçe 5050 serisi, FPS açısından daha üstün hale gelecek, emin ol. Bende arıyorum ama Casper, Gamegaraj filan almam kesinlikle Asus un 38-42k civarına düşmesini bekliyecem okullar açılma kampanyası filan 1-2 haftaya düşeceğini düşünüyorum fiyatların şuan pahalı piyasa.Peki hocam 4060 10 FPS daha fazla veriyor 5050'dan neden tercih edeyim ne gibi bir artısı var 5050'nin.
Seneye NVIDIA yeni bir yazılım çıkaracak; bu DLSS olabilir ya da başka bir şey. Ancak bunu 4K serisine getirmeyecek, 5K serisine sunacak. Yani en güncel yazılımı 5K serisi alacak, aradaki fark bu. Nasıl ki şu an 3K serisi artık önemsenmiyorsa, 6K serisi çıktığında 4K serisi de aynı şekilde değer kaybedecek. Zamanla güncellemelerle performansı da kısıtlanıyor. Yıllar geçtikçe 5050 serisi, FPS açısından daha üstün hale gelecek, emin ol. Bende arıyorum ama Casper, GameGaraj filan almam kesinlikle ASUS'un 38-42K civarına düşmesini bekliyeceğim okullar açılma kampanyası filan 1-2 haftaya düşeceğini düşünüyorum fiyatların şu an pahalı piyasa.
Hocam tercih meselesi tabii ASUS bütçemi aşmasa almayı düşünüyordum bende bu nasip oldu. 1 ay önce vatan da ASUS TUF laptoplar indirimdeydi bütçem yoktu alamadım ben. Sana tavsiyem gece indirimlerine bakman olur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-