Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tunc.exe

Çalışkan
Merhaba, bu sabah ASUS TUF A15 cihazıma Windows sıfırlama işlemi yaptım. Ve şu anda klavye aydınlatma efektini değiştiremiyorum. Ne klavye kombinasyonu ile ne de Armoury Crate üzerinden değişmiyor. Ne yapmalıyım? Sorun muhtemelen yazılımsal.

Çözüm
Merhaba,

Aynı modele sahibim. Armoury Crate falan yüklemeye gerek yok. Anlattığınız problemi bende yaşıyordum. G Helper'i keşfettim Armoury Crate'den çok daha iyi. Bu sayede klavye aydınlatmaları tekrar çalışmaya başladı. Bir denemeni öneririm.

Saygılarımla.
Merhaba,

Aynı modele sahibim. Armoury Crate falan yüklemeye gerek yok. Anlattığınız problemi bende yaşıyordum. G Helper'i keşfettim Armoury Crate'den çok daha iyi. Bu sayede klavye aydınlatmaları tekrar çalışmaya başladı. Bir denemeni öneririm.

Saygılarımla.

Çözüm
Merhaba,

Saygılarımla.

Teşekkürler deneyeceğim.