CliqueDOS
Uzman
- Makaleler
- 1
Sorun tam olarak burada. Son kullanıcıyı düşündüğüm için ne yaptığından daha emin firmaları öneriyorum. Deniport ile ürünleri konusunda konuşmuş biri olarak verdikleri cevapları oldukça yetersiz buldum. Bir firma bu kadar iddialı bilgiler veriyorsa ürünü hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Deniport ve Pullsar'da ise maalesef bu durum yok, verdikleri cevapları ne yazık ki oldukça yetersiz buldum.@CliqueDOS, anlattığınız şeylerin son kullanıcı kısmında ne kadar düşünüleceğini de hesap etmek lazım. Tamam güzel bilgiler, sağ olun ancak 17.5w/mk değil de 10w/mk olsa ne değiştirir? Piyasada zaten doğru düzgün PTM kalmadı, emin olun önerecek kadar fazla tecrübe ettim. 1 Yıla yakındır kullanıyorum, benim onayımı almış bir PTM, Ice Dragon Kyrosheet. Sonuna kadar da önermeye devam edeceğim.
Örnek vereyim: Putty'leri aslında HY-236, aynı durum Cooler Force markası için de geçerli. Sattıkları tüm ürünler Rebrand Halnziye ürünleri. Almaya kalksam Halnziye olarak daha uyguna geliyor. Örnek vereyim, faz değişimli macun diye satılan ürün aslında Halnziye P-16. 12.8W/m-k diye sattıkları ürün çok önerilmeyen Halnziye 2610 putty.
Ben de şunu diyorum: "Halnziye markası altında zaten alabileceksek bu iş mantıklı değil."
Ayrıca sattıkları ürünün Amazon dışındaki incelemeleri ortaya karışık, ki bu da bana hem PCM 8500 hem de PCM 5000 kullandıklarını düşündürüyor. Bu durumda ben neden bu markayı önereyim? Aldığı ürünün şimdiki ürünle benzer sonuç vermesi durumunda kullanıcı ne yapacak?
Bu durumdan ben de memnun değilim ama ortada böyle bir gerçek var. Ben çok net hatırlıyorum ki Amazon'da da bu ürün hakkında oldukça karışık yorumlar vardı ve ben Pullsar'ın bu 3-3.5 puan civarı incelemelerini Nisan 2025 yılından hatırlıyorum, çünkü o sırada ben de faz değişimli ped arıyordum ve bu nedenle ürünü elemiştim. Ben marka kötülemiyorum, bizzat gözlem, kullanıcı yorumları ve analiz ile konuşuyorum. Kendi deneyimim de cabası. Ha mikroskobik düzeyde inceleme isteniyorsa bunu da en yakın zamanda yapacağım, önceliğim şu an bir Nintendo Switch'i elden geçirmek olduğu için paramın çoğu ona gidiyor ama merak etmeyin, bu mikroskobik düzey incelemeyi de yapmaya çalışacağım gerekli finansal rahatlığı bulduğum zaman. Şu anda bu tarz mikroskoba verecek 170.000-300.000 arasında değişen fiyatlarda param yok. Onun da zamanı gelecek, merak etmeyin ama
Demek istediğim bu: Evet fiyatlar pahalı, evet seçenek az. Ama o zaman riskin en minimum olduğu seçeneklere bakmak lazım. Fehonda'yı bu nedenle önermiştim, ucuz olduğu için değil. Önerdiğim markanın ne olduğu ve ne yaptığı en azından biliniyor, kendilerine ait belli bir ürün gamı ve uyguladıkları test prosedürleri var.
Son düzenleme: