cemkaraca

Yetkin

Bilgisayarım bu. Tek fark, ben içine 1 TB SSD taktım. 1 TB + 512 GB SSD oldu böylece. Bir de bilgisayarı satmadan önce garantiye göndereceğim büyük ihtimal, çünkü menteşesinde sorun var, böyle satmak istemiyorum. 2027 Temmuz'a kadar garantisi devam ediyor. Ne kadara satabilirim bunu garantiden geldikten sonra?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi devam etmesi fiyatı artırır kutusu da duruyorsa sağlamsa sıfırın bir altı "Yeni gibi" kategorisinde tahmini 32-33 civarına satarsınız diye düşünüyorum çünkü 40'a aynısının 4060'lı modeli satılyıor. LetGo ve sahibinden ufak bir fiyat karşılaştırması yapabilirsin.

R7-7735/4050/24gb/512 olan 3 yıllık cihazımı kutu faturalı şekilde 28.000₺ ye sattım. Sende garanti varmış bu fiyatına olumlu yansır. Ortalama 30/32 arası satılır. Yeni cihaz almayı düşünüyorsan 1TB SSD olmadan satman daha mantıklı olur.

R7-7735/4050/24gb/512 olan 3 yıllık cihazımı kutu faturalı şekilde 28.000₺ ye sattım. Sende garanti varmış bu fiyatına olumlu yansır. Ortalama 30/32 arası satılır. Yeni cihaz almayı düşünüyorsan 1TB SSD olmadan satman daha mantıklı olur.
SSD'yi çıkarma riskine girmek istemiyorum, takarken baya uğraşmıştım çünkü. Yeni cihaz almayı düşünüyorum onu büyük ihtimal direkt 1 TB alacağım bulabilirsem.

Bu arada fatura da TC ve adres kısmını sansürlediniz mi satarken?

SSD'yi çıkarma riskine girmek istemiyorum, takarken bayağı uğraşmıştım çünkü. Yeni cihaz almayı düşünüyorum onu büyük ihtimal direkt 1 TB alacağım bulabilirsem.

Bu arada fatura da T.C. Ve adres kısmını sansürlediniz mi satarken?

Evet, bir de aranızda satış sözleşmesi yapın. Bunlar teknolojik ürün yarın bir olay olduğunda kafan ağrımasın.