Rehber Asus TUF A15 vs Lenovo LOQ 15

Evet anlık sıçramalar bende de oluyor. Hangi oyunda yaptınız testi ben de deneyeyim bir.

Giriş konusunda İkisinde de 3.5mm jak girişi var. 1 adet HDMİ 2.1 girişi. Tuf A15 modelinde 2 adet Gen 1 Type-A desteği varken LOQ 15 serisinde 2 adet Gen 2 Type - C desteği var.
15IRX9 için konuşuyorum, 2 adet arka tarafta USB A 3.2 Gen 1 girişi bulunmakta. Sağ tarafta ise bir adet USB A 3.2 Gen 1, bir adet de USB C 3.2 Gen 2 140W PD ve 1.4 DisplayPort destekliyor.

Elinize sağlık, iyi bir konu olmuş. Ekran anlamında özellikle.

Galiba her LOQ 15 aynı giriş çıkış sayısına sahip değil. Kasa aynı olduğu için portların aynı olduğunu düşünmüştüm ama yanlış galiba hangi modeli referans aldığımıza göre değişiyor. A15 içinde galiba geçerli bu referans modeline göre değişiyor.

Hocam sonu 8 ve 9'la bitenlerin makyaj farkı var. Sonu 9'la bitenlerin hepsi makyajlı. 8'ler biraz daha kaba duruyor, en azından öyle yorumluyorum. Arkadaşımda da sonu 8 ile biten model vardı, ondan hatırlıyorum.
Sonu 9'la bitenlerde yanlarda menfezler yok, sadece arkada istisna yoksa.

15IRX9

15IRH8

Evet galiba öyle ayrım var ARP serisi içinde öyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…