Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sorunu çözdüm sanırım. Arkadaş 5 Ghz kullanıyor ben 2,4 Ghz. Bunu nasıl 5 Ghz yapabilirim?
5Ghz first yaptım ancak bir şey fark etmedi. Sorun bundan kaynaklanıyor muhtemelen.
Tamamladı zaten, onunla alakası yok. Düşündürücü atmanıza lüzum yok.Ortak olan bir interneti o en yüksek hızda sömürdüğü sırada sen kullanamıyor olabilir misin? Bir de arkadaşınız indirmesini tamamladıktan sonra deneyin.
Kendim evde bilgisayarda oyun indirmesi yaparken telefondan video bile zor izliyorum.
Wi-Fi modülünüz ve sürücü sürümünüz nedir?
DarkArisen
Çalışkan
Ortak olan bir interneti o en yüksek hızda sömürdüğü sırada sen kullanamıyor olabilir misin? Bir de arkadaşınız indirmesini tamamladıktan sonra deneyin.
Kendim evde bilgisayarda oyun indirmesi yaparken telefondan video bile zor izliyorum.
Son düzenleme:
AMD olan TUF ise kontrolcü ile alakalı bir sorun yaşamanız pek olası değil. Intel olan cihaz ise kontrolcü ile alakalı olan sorunlar eski modeller için geçerliydi.
Son düzenleme:
cemkaraca
Yetkin
Sorunu çözdüm sanırım. Arkadaş 5 Ghz kullanıyor ben 2,4 Ghz. Bunu nasıl 5 Ghz yapabilirim?
5Ghz first yaptım ancak bir şey fark etmedi. Sorun bundan kaynaklanıyor muhtemelen.
Tamamladı zaten, onunla alakası yok. Düşündürücü atmanıza lüzum yok.Ortak olan bir interneti o en yüksek hızda sömürdüğü sırada sen kullanamıyor olabilir misin? Bir de arkadaşınız indirmesini tamamladıktan sonra deneyin.
mburakkarakas
Yetkin
Sorunu çözdüm sanırım. Arkadaş 5 GHz kullanıyor ben 2,4 GHz. Bunu nasıl 5 GHz yapabilirim?
Eki Görüntüle 192955
5GHz first yaptım ancak bir şey fark etmedi. Sorun bundan kaynaklanıyor muhtemelen.
Eki Görüntüle 192956
Tamamladı zaten, onunla alakası yok. Düşündürücü atmanıza lüzum yok.
ASUS TUF serisi laptoplarda Wi-Fi kartı sorunları hep vardı. Eğer sorun çözülmez ise bence bir kart değişimine gitmelisiniz. MT 7921 Wi-Fi kartınızın modeli mi bir bakar mısın? Eğer o ise kesinlikle vakit kaybetmeden Intel AX 210 Wi-Fi kartı alabilirsiniz. Garantisi varsa garantiye pek göndermenizi önermem çünkü tekrar aynı şekilde gönderiliyor cihaz.
DarkArisen
Çalışkan
Hemen kart değişimi tanısı koymadan önce arkadaşın bir de 5 GHz ile bağlanarak test yapması gerekiyor. WIFI’ya bağlanma kısmında çıkar.ASUS TUF serisi laptoplarda Wi-Fi kartı sorunları hep vardı. Eğer sorun çözülmez ise bence bir kart değişimine gitmelisiniz. MT 7921 Wi-Fi kartınızın modeli mi bir bakar mısın? Eğer o ise kesinlikle vakit kaybetmeden Intel AX 210 Wi-Fi kartı alabilirsiniz. Garantisi varsa garantiye pek göndermenizi önermem çünkü tekrar aynı şekilde gönderiliyor. Cihaz.
cemkaraca
Yetkin
Sadece 5 Ghz ayarlamayı gösterin lütfen. Çünkü önceden 60-70 mbit alıyordum aynı internet ile. Kendi kendine 2,4 Ghz bağlanıyor.ASUS TUF serisi laptoplarda Wi-Fi kartı sorunları hep vardı. Eğer sorun çözülmez ise bence bir kart değişimine gitmelisiniz. MT 7921 Wi-Fi kartınızın modeli mi bir bakar mısın? Eğer o ise kesinlikle vakit kaybetmeden Intel AX 210 Wi-Fi kartı alabilirsiniz. Garantisi varsa garantiye pek göndermenizi önermem çünkü tekrar aynı şekilde gönderiliyor cihaz.
Sorunu çözdüm. 2,4 Ghz'i devre dışı bırakarak.
Eskiden 500 kbit indiriyordu, yeni indirme hızı:
@cemkaraca, yaptığın işe yarıyor ama kısmi ve geçici olarak. Realtek 8852'den tez zamanda kurtulsan iyi olur bence. Konuyu biraz geç gördüm, ben de senin yaptığını önerecektim.
Zamanında ben de aynı kartla bu sorunu yaşadım ve;
Konuda da paylaştım, yaptığının aynısını, daha doğrusu tam tersini yaptım. Bu kart çift bantta gerçekten çok kötü çalışıyor.
Sorunlar yeniden başlayınca, can sıkıcı bir duruma geldiğinde de kökten çözüm kartı değiştirmek oldu.
Zamanında ben de aynı kartla bu sorunu yaşadım ve;
Laptopta aldığım internet hız sonucu;
Telefonda aldığım hız sonucu ;
Bu sadece fotoğrafını attığım ağda oluyor, diğer ağlarda böyle bir durum yok.
Laptop modeli yazmadım, diğer cihazımda da böyle çünkü. Resimlerinden hızlı olanı telefon aittir. Modemim Zyxel VMG 3312.
Telefonda aldığım hız sonucu ;
Bu sadece fotoğrafını attığım ağda oluyor, diğer ağlarda böyle bir durum yok.
Laptop modeli yazmadım, diğer cihazımda da böyle çünkü. Resimlerinden hızlı olanı telefon aittir. Modemim Zyxel VMG 3312.
- pesimist34
- hızı internet internet hızı
- Forum: İnternet Erişimi
Konuda da paylaştım, yaptığının aynısını, daha doğrusu tam tersini yaptım. Bu kart çift bantta gerçekten çok kötü çalışıyor.
Sorunlar yeniden başlayınca, can sıkıcı bir duruma geldiğinde de kökten çözüm kartı değiştirmek oldu.
Esenlikler.
Lenovo LOQ 15IRX9'larda TR'de standart olarak RTL8852BE ile geliyor. Bu kart da bazı modemlerde mi diyeyim, yoksa eski nesil Wi-Fi nesillerinde mi diyeyim artık bilemedim, Wi-Fi 4'de kabız çalışan bir kart. Böyle güçlü cihazlara böyle stabil olmayan kartlar kullanmaları üzücü. Zira Monster'ların bile bazıları Intel Wi-Fi kartıyla geliyor. Dışardaki modemlerde sorun yok ancak evimdeki modemde yakınında olmadığım zaman rezalet sonuçlar alıyordum. Asus, Lenovo ve HP'nin üst donanımlı modellerinde bu kart olmamalı artık.
En sonunda sürücü ayarlarından 5GHz'yi...
Lenovo LOQ 15IRX9'larda TR'de standart olarak RTL8852BE ile geliyor. Bu kart da bazı modemlerde mi diyeyim, yoksa eski nesil Wi-Fi nesillerinde mi diyeyim artık bilemedim, Wi-Fi 4'de kabız çalışan bir kart. Böyle güçlü cihazlara böyle stabil olmayan kartlar kullanmaları üzücü. Zira Monster'ların bile bazıları Intel Wi-Fi kartıyla geliyor. Dışardaki modemlerde sorun yok ancak evimdeki modemde yakınında olmadığım zaman rezalet sonuçlar alıyordum. Asus, Lenovo ve HP'nin üst donanımlı modellerinde bu kart olmamalı artık.
En sonunda sürücü ayarlarından 5GHz'yi...
- pesimist34
- farklar intel realtek realtek 8852be
- Forum: Ağ Donanımları
Son düzenleme: