Kafede internete bağlandım. Arkadaşın laptopu MSI aynı masadayız o Steam indirmesinde 60 Mbit alıyor ben 400-500 kbit alıyorum. Neden oluyor? Yan yanayız? Ne yapmalıyım?
Ortak olan bir interneti o en yüksek hızda sömürdüğü sırada sen kullanamıyor olabilir misin? Bir de arkadaşınız indirmesini tamamladıktan sonra deneyin.
Kendim evde bilgisayarda oyun indirmesi yaparken telefondan video bile zor izliyorum.
Ortak olan bir interneti o en yüksek hızda sömürdüğü sırada sen kullanamıyor olabilir misin? Bir de arkadaşınız indirmesini tamamladıktan sonra deneyin.
Kendim evde bilgisayarda oyun indirmesi yaparken telefondan video bile zor izliyorum.
AMD olan TUF ise kontrolcü ile alakalı bir sorun yaşamanız pek olası değil. Intel olan cihaz ise kontrolcü ile alakalı olan sorunlar eski modeller için geçerliydi.
ASUS TUF serisi laptoplarda Wi-Fi kartı sorunları hep vardı. Eğer sorun çözülmez ise bence bir kart değişimine gitmelisiniz. MT 7921 Wi-Fi kartınızın modeli mi bir bakar mısın? Eğer o ise kesinlikle vakit kaybetmeden Intel AX 210 Wi-Fi kartı alabilirsiniz. Garantisi varsa garantiye pek göndermenizi önermem çünkü tekrar aynı şekilde gönderiliyor cihaz.
ASUS TUF serisi laptoplarda Wi-Fi kartı sorunları hep vardı. Eğer sorun çözülmez ise bence bir kart değişimine gitmelisiniz. MT 7921 Wi-Fi kartınızın modeli mi bir bakar mısın? Eğer o ise kesinlikle vakit kaybetmeden Intel AX 210 Wi-Fi kartı alabilirsiniz. Garantisi varsa garantiye pek göndermenizi önermem çünkü tekrar aynı şekilde gönderiliyor. Cihaz.
ASUS TUF serisi laptoplarda Wi-Fi kartı sorunları hep vardı. Eğer sorun çözülmez ise bence bir kart değişimine gitmelisiniz. MT 7921 Wi-Fi kartınızın modeli mi bir bakar mısın? Eğer o ise kesinlikle vakit kaybetmeden Intel AX 210 Wi-Fi kartı alabilirsiniz. Garantisi varsa garantiye pek göndermenizi önermem çünkü tekrar aynı şekilde gönderiliyor cihaz.
@cemkaraca, yaptığın işe yarıyor ama kısmi ve geçici olarak. Realtek 8852'den tez zamanda kurtulsan iyi olur bence. Konuyu biraz geç gördüm, ben de senin yaptığını önerecektim.
Zamanında ben de aynı kartla bu sorunu yaşadım ve;
Lenovo LOQ 15IRX9'larda TR'de standart olarak RTL8852BE ile geliyor. Bu kart da bazı modemlerde mi diyeyim, yoksa eski nesil Wi-Fi nesillerinde mi diyeyim artık bilemedim, Wi-Fi 4'de kabız çalışan bir kart. Böyle güçlü cihazlara böyle stabil olmayan kartlar kullanmaları üzücü. Zira Monster'ların bile bazıları Intel Wi-Fi kartıyla geliyor. Dışardaki modemlerde sorun yok ancak evimdeki modemde yakınında olmadığım zaman rezalet sonuçlar alıyordum. Asus, Lenovo ve HP'nin üst donanımlı modellerinde bu kart olmamalı artık.