ASUS TUF A16 mı alınmalı yoksa F16 mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doguconner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 89
Estağfirullah sorun yok.

Fan sesi elbette olacaktır fakat ciddi rahatsızlık duyacağınız seviyede olmaz. Laptopu mutlaka bir stant ile kullanın.

Estağfirullah sorun yok.

Fan sesi elbette olacaktır fakat ciddi rahatsızlık duyacağınız seviyede olmaz. Laptopu mutlaka bir stant ile kullanın.

Teşekkürler hocam. A16 modeline karar kıldık o zaman değil mi? Daha iyi oyun performansı ve güç olarak.

A16 karar kılalım. Performans bakımından yakınlar. Ahım şahım bir fark söz konusu değil.

Hocam son bir sorum olacak. Bana Lenovo LOQ önerdiler bir de. Daha iyi performans açısından. Ben anakart sorunu kroniğinden korkuyordum ama eski modelleri yani 2022 modelinde olduğunu söylediler. Yeni modellerinde böyle bir problem yokmuş.

Bahsedilen model şu: https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-essential-15irx11-83sc000qtr.html

Bu modeli alırsan daha iyi her şekilde ve daha mantıklı dediler bütçeme göre sizce nasıl? Haklılar mı ve artık anakart sorunları yok mu güncelde?

Hayır haklı değiller. Çünkü önerdikleri model LOQ E modeli, yani Essential. Essential modeller limitleri kısılmış modeller oluyor. Ekran kartı watt değerleri düşük. Bundan ötürü tam performans sunamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…