Hocam tek tek soruyorum sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın fakat ilk alışım olacağı için üstüne duruyorum. Bu A16 olan önerdiğiniz modelde çok fan sesi olur mu sizce ben zaten her oyunu oynayan ama her oyunu da düsük grafikle oynayan bir insanım. Sence A16 modelli R7 7445HS RTX 4050'yi tercih ettiğimde bu ses çok olmaz değil mi?
Hocam son bir sorum olacak. Bana Lenovo LOQ önerdiler bir de. Daha iyi performans açısından. Ben anakart sorunu kroniğinden korkuyordum ama eski modelleri yani 2022 modelinde olduğunu söylediler. Yeni modellerinde böyle bir problem yokmuş.
Hocam son bir sorum olacak. Bana Lenovo LOQ önerdiler bir de. Daha iyi performans açısından. Ben anakart sorunu kroniğinden korkuyordum ama eski modelleri yani 2022 modelinde olduğunu söylediler. Yeni modellerinde böyle bir problem yokmuş.
Hayır haklı değiller. Çünkü önerdikleri model LOQ E modeli, yani Essential. Essential modeller limitleri kısılmış modeller oluyor. Ekran kartı watt değerleri düşük. Bundan ötürü tam performans sunamıyorlar.