Hocam tek tek soruyorum sizi meşgul ediyorum kusura bakmayın fakat ilk alışım olacağı için üstüne duruyorum. Bu A16 olan önerdiğiniz modelde çok fan sesi olur mu sizce ben zaten her oyunu oynayan ama her oyunu da düsük grafikle oynayan bir insanım. Sence A16 modelli R7 7445HS RTX 4050'yi tercih ettiğimde bu ses çok olmaz değil mi?
Estağfirullah sorun yok.

Fan sesi elbette olacaktır fakat ciddi rahatsızlık duyacağınız seviyede olmaz. Laptopu mutlaka bir stant ile kullanın.

A16 karar kılalım. Performans bakımından yakınlar. Ahım şahım bir fark söz konusu değil.

Hocam son bir sorum olacak. Bana Lenovo LOQ önerdiler bir de. Daha iyi performans açısından. Ben anakart sorunu kroniğinden korkuyordum ama eski modelleri yani 2022 modelinde olduğunu söylediler. Yeni modellerinde böyle bir problem yokmuş.

Bahsedilen model şu: https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-essential-15irx11-83sc000qtr.html

Bu modeli alırsan daha iyi her şekilde ve daha mantıklı dediler bütçeme göre sizce nasıl? Haklılar mı ve artık anakart sorunları yok mu güncelde?

Hocam son bir sorum olacak. Bana Lenovo LOQ önerdiler bir de. Daha iyi performans açısından. Ben anakart sorunu kroniğinden korkuyordum ama eski modelleri yani 2022 modelinde olduğunu söylediler. Yeni modellerinde böyle bir problem yokmuş.

Bahsedilen model şu: https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-essential-15irx11-83sc000qtr.html

Bu modeli alırsan daha iyi her şekilde ve daha mantıklı dediler bütçeme göre sizce nasıl? Haklılar mı ve artık anakart sorunları yok mu güncelde?
Hayır haklı değiller. Çünkü önerdikleri model LOQ E modeli, yani Essential. Essential modeller limitleri kısılmış modeller oluyor. Ekran kartı watt değerleri düşük. Bundan ötürü tam performans sunamıyorlar.

Hayır haklı değiller. Çünkü önerdikleri model LOQ'e modeli, yani Essential. Essential modeller limitleri kısılmış modeller oluyor. Ekran kartı watt değerleri düşük. Bundan ötürü tam performans sunamıyorlar.

Ben de öyle düşünmüştüm. Her ne kadar RTX serisi olarak ve işlemci olarak yüksek olsa da ASUS TUF A16 veya F16 modelleri gibi performans ve soğutma sunmuyor.

Hayır haklı değiller. Çünkü önerdikleri model LOQ E modeli, yani Essential. Essential modeller limitleri kısılmış modeller oluyor. Ekran kartı watt değerleri düşük. Bundan ötürü tam performans sunamıyorlar.
Hocam bir de şöyle bir şey buldum değerlendirir misiniz 5050li model ısınması olsun petformansı olsun

Son düzenleme:
Bu model şu an 56-57 bantlarında satılıyor. Kötü model değil fakat fiyatını hak etmiyor. Düne kadar 45-46 liralardan satılıyordu.

Anlaşılan sizin biraz aklınız karışmış. Bana maksimum verebileceğiniz bütçeyi söylerseniz ona göre net bir model kararlaştırıp bu defteri kapatalım.

Bu model şu an 56-57 bantlarında satılıyor. Kötü model değil fakat fiyatını hak etmiyor. Düne kadar 45-46 liralardan satılıyordu.

Anlaşılan sizin biraz aklınız karışmış. Bana maksimum verebileceğiniz bütçeyi söylerseniz ona göre net bir model kararlaştırıp bu defteri kapatalım.
Haklısınız herkes bir şey söylüyor. Sizi de meşgul ettim hakkınızı helal edin. Ben öğrenciyim ve bütçem max 50 olur. Daha fazla çıkamam.

Haklısınız herkes bir şey söylüyor. Sizi de meşgul ettim hakkınızı helal edin. Ben öğrenciyim ve bütçem max 50 olur. Daha fazla çıkamam.
Estağfirullah sorun yok.

Bütçe maksimum 50 ise üstüne 2 daha koyma şansınız olursa en azından 5060 kartlı bir model tercih edebilirsiniz:

Alternatif olarak; Size 4050 kartlı ASUS TUF önermiştik. Fakat bütçeniz 48'e yetiyorsa en azından 4050 yerine 5050 bir kart tercih edin:

Estağfirullah sorun yok.

Bütçe maksimum 50 ise üstüne 2 daha koyma şansınız olursa en azından 5060 kartlı bir model tercih edebilirsiniz:

Alternatif olarak; size 4050 kartlı ASUS TUF önermiştik. Fakat bütçeniz 48'e yetiyorsa en azından 4050 yerine 5050 bir kart tercih edin:

Hocam ilgin için sağ ol. Ben LOQ'lara güvenmiyorum. O kadar çok şikayet ya da arıza gördüm ki kesinlikle yaklaşmam. Yine de teşekkürler her şey için.