Bende kendime soruyorun nerde hata yapıyorum diye ancak cihaz 6 ayda cıncık gibiyken menteşeleri çatlıyor. Sonuçta üstüne oturmuyorum masama koyuyorum o günkü işim neyse autocadi açıyorum maili açıyorum akşam oluncada cihazı kapatıyorum. Aynı sorunları birkaç kez yaşamam diğerler kullanıcılarında birebir yaşayabileceği sorunlar bence.
Yaşayabilir ama bu sorunları ona kalırsa her elektronik cihazda yaşayabilir. O zaman hiç elektronik cihaz almayalım mantığına geliyor hocam.

Şans işi hocam g helper ile bende o cihaza sahibim yaşadığınız sorunlari hiç yaşamadım.
İşte son arızalanan cihazımı göndermeden menteşeler tutmayınca sebebini araştırayım dedim önce kasayı açıp bir kontrol ettim. Benim tarafımdan bir zorlama yok evde çoluk çocuk yok en son oyun oynadığım aklıma geldi. Occtyi açıp 5 dakikalık bir test yaptım 95 derecelere çıktı plastiklerin çatlamasını kesinlikle bununla bağlantılı sanıyorun.

Yaşayabilir ama bu sorunları ona kalırsa her elektronik cihazda yaşayabilir. O zaman hiç elektronik cihaz almayalım mantığına geliyor hocam.
Elektronik cihaz almayın değil benim biladerde 2025 tuf var ilk çıktığında almıştı hiç sorun yaşamadı. Onun dışında Lenovo kullanan tanıdıklarım var onlarda bir sorun yaşamadı. Zaten Asus Rog Zephyrusları hiç saymıyorum çürüyene kadar arıza verdiğini sanmıyorum. Ama böyle düşük bütçeli oyun bilgisayarlarında hep böyle sorunlar yaşanabileceğini düşünüyorum.

İşte son arızalanan cihazımı göndermeden menteşeler tutmayınca sebebini araştırayım dedim önce kasayı açıp bir kontrol ettim. Benim tarafımdan bir zorlama yok evde çoluk çocuk yok en son oyun oynadığım aklıma geldi. OCCT'yi açıp 5 dakikalık bir test yaptım 95 derecelere çıktı plastiklerin çatlamasını kesinlikle bununla bağlantılı sanıyorun.

Elektronik cihaz almayın değil benim biladerde 2025 TUF var ilk çıktığında almıştı hiç sorun yaşamadı. Onun dışında Lenovo kullanan tanıdıklarım var onlarda bir sorun yaşamadı. Zaten ASUS ROG zephyrusları hiç saymıyorum çürüyene kadar arıza verdiğini sanmıyorum. Ama böyle düşük bütçeli oyun bilgisayarlarında hep böyle sorunlar yaşanabileceğini düşünüyorum.

2025 cihazın 2023 versiyonu bu ASUS TUF aslına bakarsanız dönemine göre aynı segment biraz kendinizle çelişmişsiniz aynı segment cihazlar ama bütçe yoksa ne yapabiliriz ki şimdi hocam?

2025 cihazın 2023 versiyonu bu ASUS TUF aslına bakarsanız dönemine göre aynı segment biraz kendinizle çelişmişsiniz aynı segment cihazlar ama bütçe yoksa ne yapabiliriz ki şimdi hocam?
23 kasa ile 24 kasa aynı kasa 25 cihazda kasa değişiyor. Bütçe yoksa yine alınır aslında gayet güzel size denk gelmemiş mesela. Zaten öyle bir arıza durumunda servis çok yardımcı oluyor 3. Servis gününde raporu bana gönderiyor bende satıcıya gönderiyorum derken 10. Günde sıfır garanti sıfır kutulu cihaz elinize geliyor. Bu da iyi bişey tabi zamanı olanlar için.