Makaleler
1
Merhaba, ASUS TUF B550M-Plus Wi-Fi model anakart kullanıyorum ve içinde Intel AX200 dahili Wi-Fi var. Windows 11 23H2'den 24H2'ye geçtiğimden beri Wi-Fi doğru düzgün çalışmıyor, bir çalışıyor bir çalışmıyor. Bilgisayar ilk çalıştığında genelde düzgün oluyor ama 5-10 dakika sonra tekrar gidiyor. Kullanılamaz diyor, bekliyorsun kendisi düzeliyor, bir türlü çözemedim.
ASUS'un sitesinden driver denedim olmadı, Intel'in sürücülerini denedim yine olmadı, kendi haline bırakıp Windows'un kendi kurduğu sürücüleri denedim yine olmadı. Ne yapılabilir sizce buna?

Ekran görüntüsü 2025-09-19 144959.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüyü kaldırıp sistemi yeniden başlatın sonra donanım kimliğine bakarak sürücüyü kurun öyle deneyin.

Son düzenleme:
Sürücüyü DDU ile kaldırıp sistemi yeniden başlatın sonra donanım kimliğine bakarak sürücüyü kurun öyle deneyin.

Hocam DDU'nun tam olarak ne olduğundan emin misiniz?

Merhaba, ASUS TUF B550M-Plus Wi-Fi model anakart kullanıyorum ve içinde Intel AX200 dahili Wi-Fi var. Windows 11 23H2'den 24H2'ye geçtiğimden beri Wi-Fi doğru düzgün çalışmıyor, bir çalışıyor bir çalışmıyor. Bilgisayar ilk çalıştığında genelde düzgün oluyor ama 5-10 dakika sonra tekrar gidiyor. Kullanılamaz diyor, bekliyorsun kendisi düzeliyor, bir türlü çözemedim.
ASUS'un sitesinden driver denedim olmadı, Intel'in sürücülerini denedim yine olmadı, kendi haline bırakıp Windows'un kendi kurduğu sürücüleri denedim yine olmadı. Ne yapılabilir sizce buna?

Eki Görüntüle 186188
Ben de A520M-K V2 anakart ve Intel AC-7260 ile stabilite sorunları yaşıyorum. Tamamen sürücü kaynaklı bir sorun, stabil bir sürüm bulmak gerekiyor ancak ben de bulamadım.

Ben de A520M-K V2 anakart ve Intel AC-7260 ile stabilite sorunları yaşıyorum. Tamamen sürücü kaynaklı bir sorun, stabil bir sürüm bulmak gerekiyor ancak ben de bulamadım.

Evet şimdi bildirim gelince fark ettim yanlış konuya cevap yazmışım stutter sorunu olan bir konuyu inceliyordum uyarı için teşekkürler.

Bende aynı anakart ile çok uğraştım stabil sürüm yok 2 hafta kaldır kur uğraştım en sonunda bıraktım Windows güncelleme yaptıkça düzeldi.

Son düzenleme:
Donanım kimliği olarak 4 tane çıkıyor;
PCI\VEN_8086&DEV_2723&SUBSYS_00848086&REV_1A
PCI\VEN_8086&DEV_2723&SUBSYS_00848086
PCI\VEN_8086&DEV_2723&CC_028000
PCI\VEN_8086&DEV_2723&CC_0280