Detaylar
Kim cevapladı?35gvm78
Üstün
ASUS TUF F15 açarken görseldeki şifreyi istiyor, ne BIOS'a giriyor ne Win geliyor. Nasıl çözebiliriz?
O şifre BIOS çipine yazılır ve kolay kolay çözemezsiniz. Elinizde programlayıcı bir cihaz olması lazım. Ya da belki Brute Force dediğimiz deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsiniz.
Cihaz yeniyse hiçbir şey yazmadan enter basmayı deneyebilirsin.
Lotus
Yetkin
Olmadı.Cihaz yeniyse hiçbir şey yazmadan enter basmayı deneyebilirsin.
3 kere bastıktan sonra invalid password kısmında kalıyor.
35gvm78
Üstün
Olmadı.
3 kere bastıktan sonra invalid password kısmında kalıyor.
Hocam o zaman yapacak pek bir şey kalmıyor. Kutusu ve faturası varsa yetkili servis yardımcı olabilir.
BIOS şifresi bu. Bence aldığın yere sor iade etmeden önce.
dewberry
Üstün
5-6 kere yanlış denemeden sonra System Disabled kodu çıkıyor. O kodu www.bios-pw.com sitesine girip çıkan -cihaza restartlayıp- kodu giriyorsun ve tadaa!ASUS TUF F15 açarken görseldeki şifreyi istiyor, ne BIOS'a giriyor ne Win geliyor. Nasıl çözebiliriz?
(Yabancı anlatım- WikiHow)
3 Ways to Reset a BIOS Password - wikiHow
An easy-to-follow guide on resetting a BIOS password if you've forgotten itThis wikiHow teaches you how to reset your Windows computer's BIOS password. You can do this by trying a master BIOS reset password, or you can attempt to remove...
www.wikihow.com
Lotus
Yetkin
3 kere boş ya da dolu enter basıyorum, en sonunda invaild password kısmında donup kalıyor. Bu laptop yeni değil 1 yıllık, bu akşam bi açtım durum böyle...5-6 kereden sonra kod çıkıyor. O kodu www.bios-pw.com sitesine girip çıkan kodu giriyorsun ve tadaa!
(Yabancı anlatım- WikiHow)
![]()
3 Ways to Reset a BIOS Password - wikiHow
An easy-to-follow guide on resetting a BIOS password if you've forgotten itThis wikiHow teaches you how to reset your Windows computer's BIOS password. You can do this by trying a master BIOS reset password, or you can attempt to remove...www.wikihow.com
dewberry
Üstün
Peki kod çıkıyor mu?3 kere boş ya da dolu enter basıyorum, en sonunda invaild password kısmında donup kalıyor. Bu laptop yeni değil 1 yıllık, bu akşam bi açtım durum böyle...
Asus laptop bios password removal - BiosBug
Birde bunu deneyin. @Lotus @Lotus
Son düzenleme:
Servsie yollayacaksın. Birisi şifre koymuş işte.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-