Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
Aşağıda ASUS TUF F15 FX507ZI model laptopunuzu Type-C ile hızlı şarj etmek için almanız gereken adaptör ve kablo önerilerini bulabilirsiniz:Laptopun şarj adaptörü çok ağır olduğu için Type-C adaptöründen şarj etmek istiyorum. Laptop stickerlarında "Type-C 100 watt Fast charging" yazıyor. Ne almalıyım nasıl yapabilirim yardım eder misiniz?
Gerekli Malzemeler:
1. USB Type-C Hızlı Şarj Adaptörü- En az 100 watt çıkış gücüne sahip bir adaptör alın. Önerilen markalardan bazıları:
- Anker
- Aukey
- RAVPower
- Belkin
2. USB Type-C Kablo
- 100 watt hızlı şarjı destekleyen bir Type-C kablosu seçin. Mümkünse şu özelliklere sahip olduğuna emin olun:
- USB 3.1 Gen 2 veya daha yeni bir sürüm.
- 5A akıma kadar dayanıklı.
Adımlar:
1. Adaptörü Alın- Yukarıda belirtilen markalardan birini seçin ve 100 watt’a kadar destekleyen bir USB-C adaptörü satın alın.
2. Kabloyu Seçin
- Adaptör ile uyumlu, üstteki gereksinimleri karşılayan bir Type-C kablosu alın.
3. Bağlantıyı Yapın
- Laptopun USB Type-C portuna adaptörü takın.
- Adaptörü elektrik prizine bağlayın.
- Uygun kabloyu kullanarak adaptörü laptop ile bağlayın.
4. Şarj Durumunu Kontrol Edin
- Laptopun ekranındaki pil simgesine bakarak şarjın başladığından emin olun.
Öneriler:
- Adaptörü ve kabloyu alırken, hızlı şarj özelliğini desteklediğinden emin olun.
- Kullanıcı yorumlarını okuyarak seçtiğiniz ürünlerin güvenilir olduğundan emin olun.
Bu adımları takip ederek, ASUS TUF F15 FX507ZI laptopunuzu Type-C üzerinden hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz.
inters0
Uzman
Aldinizmi hocam bende almayı planliyorum.Laptopun şarj adaptörü çok ağır olduğu için Type-C adaptöründen şarj etmek istiyorum. Laptop stickerlarında "Type-C 100 watt Fast charging" yazıyor. Ne almalıyım nasıl yapabilirim yardım eder misiniz?