ASUS TUF F16'da Bluetooth sorunu

Snake520

Çalışkan
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce aldığım ASUS TUF Gaming F16 laptopumda kulak içi kulaklığım kopuyor. Örnek olarak, YouTube'da video izlerken sorun yok; ancak videodan başka bir videoya geçerken anlık kopuyor, sonra tekrar bağlanıyor. Telefonda veya tablette böyle bir sorunum yok. Kullandığım kulaklık Samsung Buds FE. Bluetooth sürücüsü güncel. Başka ne yapabilirim?

Sürücüleri silip tekrar yükleyin. Sürücüleri geri yüklerken Wi-Fi&Bluetooth kart üreticisinin sitesinden yüklemeniz daha sağlıklı olur.

Aygıt Yöneticisi'nden ağ bağdaştırıcıları kısmının SS'ini alıp atar mısınız?

Hocam, şu an laptop yanımda değil. En kısa sürede paylaşırım. İlginiz için teşekkür ederim. Bu sorunu internette araştırdığımda "Güç kazanmak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" diye bir seçenek varmış. Bu nedir, bilginiz var mı?

O aygıtı kapatır adı üstünde zaten, o seçeneği kullanmayın.

Büyük ihtimalle Mediatek bir kart mevcut bilgisayarda, onu öğrenmek için SS istedim sizden. Mediatek kartlar sorunlu olabiliyor. Cihaz garantiliyse servise gönderin, garantisiz ise işimiz daha kolay bir tane uyumlu wifi kartı alıp cihaza takacaksınız. Benim elimde bir takım kartlar mevcut eğer isterseniz İkinci el kategorisinden halledebiliriz. @mortem.dll bulunamadı sen ne düşünüyorsun?

Son düzenleme:

Hocam, bildiğim kadarıyla Realtek, sadece bu kulaklıkta bu sorunu yaşıyorum. PS4 kolu da bağlıyorum, onda bir problem yok ya da internette kopma olayı da yok. Bu arada cihaz garantili.

Problem büyük ihtimalle düşük gecikme modunun açık olmamasından kaynaklanıyor. Video'dan video'ya geçişlerde anlık gidiyor çünkü veri gelmesine rağmen onu işleyip size iletmesi vakit alıyor. Kulaklıkta düşük gecikme modu varsa açın. Benzer bir problemi bende CMF Buds 2 ile yaşıyorum.

Yapabiliyorsanız farklı bir kablosuz kulaklık ile de deneyin ki problemin cihazda mı, ekipman da mı olduğunu anlayalım.

Bu akşam farklı bir kulaklıkla deneyeceğim @talongod hocam bu kulaklıkla IPad'de veya telefonda bir sorun yaşamadım düşük gecikme moduna kulakligin yazılımından mi kontrol edeceğim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…