ASUS TUF F16 FX608JH vs Lenovo LOQ 15IRX10 83JE00JMTR

Lenovo'nun soğutması nasıldır hocam bilginiz var mı?

Yeterli olacağını düşünüyorum ancak bir F16 kasa kadar soğuk çalışmayacaktır. Önceki serisinin patlaklarından sonra bu serisine çok sıcak bakamıyorum.

ASUS'u biraz test etme şansım oldu 80 85 wattı geçmedi sizce nedendir hocam?

İşlemcinin throttle yemeden çalışabildiği limitidir diye düşünüyorum. Intel işlemciler çok da performanslı değil. Özellikle AMD'ye göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeterli olacağını düşünüyorum ancak bir F16 kasa kadar soğuk çalışmayacaktır. Önceki serisinin patlaklarından sonra bu serisine çok sıcak bakamıyorum.

Trendyol'da da var aslında sorun çıkarır mı acaba kusur olsa üründe? Amazon'daki satıcı da Nethouse diye bir satıcı gönderici Amazon ama. Hangisi tercih edilmeli sizce?

Lenovo'da 9 taksit var bir de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trendyol'da da var aslında sorun çıkarır mı acaba kusur olsa üründe? Amazon'daki satıcı da Nethouse diye bir satıcı gönderici Amazon ama. Hangisi tercih edilmeli sizce?

ASUS'u tercih edin, arkanıza bakmayın. Onun dışında ben olsam Amazon tercih ederim, Prime ile 1 günde elinizde olur cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…