Bütçe
80.000-90.000 TL
Doğrudur orası öyle tabii fakat arıza yapmadan sadece temizliğini yaparak uzun süre götürebilecek bir bilgisayar arıyorum incelemelerine biraz baktığımda güzel bir markaya benziyor yanında hediyeleri olsun falan düşünülebilir benim sorunum sadede bilinen bir marka olmadığı için acaba sorunu olur mu olmaz mı düşüncesiydi.

Forumda çok fazla kişiye aldırdık GameGaraj cihazları. Hiç emin olamadıysanız, konu açar kullanıcı tecrübelerini sorarsınız.

9XL-5080 modelini kullanıyorum taş gibi laptop hiçbir sorun yaşamadım. Özellikle ekranı ve soğutması fiyatının çok üstünde.

Ortalama bir oyun oynadığınız zaman sıcaklıklar nasıl oluyor ?

Forumda çok fazla kişiye aldırdık GameGaraj cihazları. Hiç emin olamadıysanız, konu açar kullanıcı tecrübelerini sorarsınız.

Genel olarak ASUS daha köklü bir marka olduğu için onlara bakıyordum fakat GameGaraj'ın cihazları da karşıma çıkmıştı fiyat olarak gerçekten güzel gelmişti sorun yaşayanıda görmemiştim yeni bir marka olmadığı için emin olamamıştım teşekkür ederim tabii ki herkese yardımları için.

65-70 dereceleri geçmiyor. Yüklü oyunlarda ise 80-85 derece.

Daha çok render için kullandığım için oyun çok oynamıyorum.
Benim ROG Strix G614FRden daha soğuk çalışıyor 5070ti Ryzen 9 9955HX var bende şarjdayken turbo moda alıyorum işlemci maks güçte çalışıyor 75 80 civarı takılıyor oyunlarda maks 90 derece gördüm ondan sonra 85 sabitliyor kendini.