Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Başlıkta belirttiğim kod adına sahip bir laptopum var. Laptopumun sol fanı bozulmuştu, bende replika bir fan aldım fakat yeterince soğutma yapamıyor. Bende orijinal fan almaya karar verdim fakat nereden alacağımı bilmiyorum, AliExpress'de orijinal fana benzeyen bir model buldum fakat güvenemiyorum. Servislede olayı konuştum, onlarda tek fan değişimi için 1500 TL istiyorlar. Nereden bulabilirim bu PC'nin orijinal yedek parçlarını? (bu arada sol fan diye belirttiğim GPU fanı olacak)
Başlıkta belirttiğim kod adına sahip bir laptopum var. Laptopumun sol fanı bozulmuştu, bende replika bir fan aldım fakat yeterince soğutma yapamıyor. Bende orijinal fan almaya karar verdim fakat nereden alacağımı bilmiyorum, AliExpress'de orijinal fana benzeyen bir model buldum fakat güvenemiyorum. Servislede olayı konuştum, onlarda tek fan değişimi için 1500 TL istiyorlar. Nereden bulabilirim bu PC'nin orijinal yedek parçlarını? (bu arada sol fan diye belirttiğim GPU fanı olacak)
Hocam çok özür dilerim çok geç yanıtladığım için. Öncelikle resmini attığım sol fan evet, zaten bozuk olan parça o fakat ben ne olur ne olmaz diye bütün üniteyi değiştirmeye karar verdim, zaten bu pc beni anca 2-3 yıl daha götürür diye düşünüyorum. Sağ fan ve bakır ünite (orjinal olması şartıyla) istiyorum. Eğer dediğiniz gibi orjinal üründen daha kaliteli replikalar varsa da açığım önerilerinize. Teşekkür ederim zamanınız için.