Başlıkta belirttiğim kod adına sahip bir laptopum var. Laptopumun sol fanı bozulmuştu, bende replika bir fan aldım fakat yeterince soğutma yapamıyor. Bende orijinal fan almaya karar verdim fakat nereden alacağımı bilmiyorum, AliExpress'de orijinal fana benzeyen bir model buldum fakat güvenemiyorum. Servislede olayı konuştum, onlarda tek fan değişimi için 1500 TL istiyorlar. Nereden bulabilirim bu PC'nin orijinal yedek parçlarını? (bu arada sol fan diye belirttiğim GPU fanı olacak)
Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
1500 bedava, 900 lira verdim sadece G900 fanı için. Tanıdığın yoksa 500 civarına hayalinde bulursun.Başlıkta belirttiğim kod adına sahip bir laptopum var. Laptopumun sol fanı bozulmuştu, bende replika bir fan aldım fakat yeterince soğutma yapamıyor. Bende orijinal fan almaya karar verdim fakat nereden alacağımı bilmiyorum, AliExpress'de orijinal fana benzeyen bir model buldum fakat güvenemiyorum. Servislede olayı konuştum, onlarda tek fan değişimi için 1500 TL istiyorlar. Nereden bulabilirim bu PC'nin orijinal yedek parçlarını? (bu arada sol fan diye belirttiğim GPU fanı olacak)
1500 bedava, 900 lira verdim sadece G900 fanı için. Tanıdığın yoksa 500 civarına hayalinde bulursun.
Servisler 1.000 TL işçilik parası aldığı için maalesef bu kadar pahalı... Yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
dewberry
Üstün
Servisler 1.000 TL işçilik parası aldığı için maalesef bu kadar pahalı... Yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
900 TL internetten sadece fanı satın aldım bu arada. Servisten değil yani.
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus parçayı satmıyor maalesef, işçi parasını ödetmek zorunda bırakıyor...900 TL internetten sadece fanı satın aldım bu arada. Servisten değil yani.
üzerinde etiketi yok ama üzerinde şöyle bir seri numara varÜzerinde bulunan fanın(orijinal olan), etiketi vs var mı?
Dosya Ekleri
Merhabalar, fan seri numarası ve fan motor markasından ufak bir arama ile şunları buldum. İlginizi çekerse :Asus parçayı satmıyor maalesef, işçi parasını ödetmek zorunda bırakıyor...
üzerinde etiketi yok ama üzerinde şöyle bir seri numara var
Burada 513 ₺ orijinal fan. Sizinki sol fana benzediği için bunu paylaşıyorum.
Burada da yan sanayi mevcut 450 ₺ civarlarında.
Eğer fanın özelliklerini bulabilirsem buradan güncelleme geçerim ve bu şekilde orijinalinden daha iyi bir fan bile bakabiliriz.
Hocam çok özür dilerim çok geç yanıtladığım için. Öncelikle resmini attığım sol fan evet, zaten bozuk olan parça o fakat ben ne olur ne olmaz diye bütün üniteyi değiştirmeye karar verdim, zaten bu pc beni anca 2-3 yıl daha götürür diye düşünüyorum. Sağ fan ve bakır ünite (orjinal olması şartıyla) istiyorum. Eğer dediğiniz gibi orjinal üründen daha kaliteli replikalar varsa da açığım önerilerinize. Teşekkür ederim zamanınız için.Merhabalar, fan seri numarası ve fan motor markasından ufak bir arama ile şunları buldum. İlginizi çekerse :
Burada 513 ₺ orijinal fan. Sizinki sol fana benzediği için bunu paylaşıyorum.
Burada da yan sanayi mevcut 450 ₺ civarlarında.
Eğer fanın özelliklerini bulabilirsem buradan güncelleme geçerim ve bu şekilde orijinalinden daha iyi bir fan bile bakabiliriz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı