witicieen 41

Üstün
Merhaba 3080 Ti model kullanıyorum, ekran kartımın yük altında ısısı 45 derece iken fanlar % 53 oranla dönmeye başlıyor. GPU Tweak ayarlarını yapamadım, normalde 65 derecede fanların çalışması gerekiyor diye biliyorum ama.

Ekran kartının fiziksel üzerindeki kısmında 2 tane modu var: 1 performance mod, 2 sessiz mod 2 olan. Sessiz modda çalıştırıyorum GPU Tweak ayarları da bu şekilde. Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

1710057039817.webp

Merhaba 3080 Ti model kullanıyorum, ekran kartımın yük altında ısısı 45 derece iken fanlar % 53 oranla dönmeye başlıyor. GPU Tweak ayarlarını yapamadım, normalde 65 derecede fanların çalışması gerekiyor diye biliyorum ama.

Ekran kartının fiziksel üzerindeki kısmında 2 tane modu var: 1 performance mod, 2 sessiz mod 2 olan. Sessiz modda çalıştırıyorum GPU Tweak ayarları da bu şekilde. Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Eki Görüntüle 25492
Bu kullandığınız programın ayarlarından Custom fan ayarı çekemiyor musunuz? Bu attığınız uygulamayı hiç bilmiyorum kullanmadım, MSI Afterburner yükleyip Custom fan ayarı çekiyordum ben ve dediğiniz 65 derecede çalışma olayı her kartta olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada ses sorununu çözdüm. 3 fan yaprağına kablo değdiğinden 3.fan yaprağını döndürmüyormuş ekran kartı güçte fan 1 ve fan 2'ye yük bindirdiğin de yüksek ses çıkartmasına neden oluyormuş yüksek RPM de çalışması şu anda sorunu çözdüm.