Bilgisayarımı Kasım 2024 tarihinde satın aldım. Tek elden kullanılmış olup, kusursuzdur. İçerisinde Ryzen 5 7535HS işlemci ve RTX 2050 ekran kartı bulunmaktadır. Aldığımda mevcut olan 8 GB RAM'e ek olarak bir tane daha 8 GB modül eklenmiştir ve toplam 16 GB RAM kapasitesine sahiptir. Yine aynı şekilde cihazın içerisinde bulunan tek 512 GB M.2 depolamaya ek olarak bir tane daha 512 GB kapasiteye sahip M.2 SSD bağlanıp, 1 TB depolamaya yükseltilmiştir. TUF A15 serisindeki kronik sorunlu olan Realtek marka Wi-Fi kartı Intel'in Wi-Fi 6E destekli üst düzey ağ kartı AX210 modeliyle tarafımdan değiştirilmiştir.
Cihazın faturası, kutu içeriği ve şarj cihazı eksiksizdir. Bilgisayardan gayet memnunum ancak öğrenci olduğumdan ötürü daha fazla taşıma kolaylığı sağlayan ve pil ömrü sunan daha hafif bir cihaz arayışında olduğum için satıyorum. Fiyatta cüzi bir miktar pazarlık yapılabilir. Tercihen elden teslim düşünüyorum, ancak Param Güvende ile de gönderim sağlayabilirim.
Cihazın faturası, kutu içeriği ve şarj cihazı eksiksizdir. Bilgisayardan gayet memnunum ancak öğrenci olduğumdan ötürü daha fazla taşıma kolaylığı sağlayan ve pil ömrü sunan daha hafif bir cihaz arayışında olduğum için satıyorum. Fiyatta cüzi bir miktar pazarlık yapılabilir. Tercihen elden teslim düşünüyorum, ancak Param Güvende ile de gönderim sağlayabilirim.