sytx
Başarılı
ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR AMD Ryzen 7 7435HS 16 GB RAM 512 GB SSD 6 GB RTX 4050 140W laptop alınır mı? Fiyatına değer mi?
Hocam bu laptoptaki intel işlemci iyimi ki?
Hocam daha önce bu markayı duymadığım için tam güvenemiyorum. Yeni yeni forumlarda görüyorum. Uzun süreçte neler olur bilemiyorum.
Eğer bütçeni 4000 TL arttırabilirsen bunu öneririm. Youtube'daki inceleme videosunu izleyebilirsin.
Endişenizi anlıyorum fakat teknoloji şans işi. Aynı mantıkta iki kere Asus laptop aldım ikisinde de sorun yaşayıp iade ettim. Bu noktada markadan ziyade ürünün özellikleri ve servis desteği bence çok daha önemli. Yine de siz bilirsiniz.Hocam daha önce bu markayı duymadığım için tam güvenemiyorum. Yeni yeni forumlarda görüyorum. Uzun süreçte neler olur bilemiyorum.
Şuan ne kullanıyorsunuz hocam? GameGaraj'dan bir alışverişiniz oldumu? Servisi nasıldır?Endişenizi anlıyorum fakat teknoloji şans işi. Aynı mantıkta iki kere Asus laptop aldım ikisinde de sorun yaşayıp iade ettim. Bu noktada markadan ziyade ürünün özellikleri ve servis desteği bence çok daha önemli. Yine de siz bilirsiniz.
Şu anda 7600x 5060 Ti'lı sistem kullanıyorum. Mecbur kalmadıkça oyun için laptop önermiyorum. Sabit bir lokasyonunuz yoksa o ayrı tabii. Gamegaraj alışverişim olmadı fakat laptoplara ilgim hala var, zaman zaman açıp Youtube'dan inceleme videolarına bakarım. Gördüğüm kadarıyla kullanıcıları servis desteğinden memnun kalıyor. Ayrıca en F/P ürünler şu anlık bu markadan çıkıyor.Şuan ne kullanıyorsunuz hocam? GameGaraj'dan bir alışverişiniz oldumu? Servisi nasıldır?