Bütçe
43000
Hocam daha önce bu markayı duymadığım için tam güvenemiyorum. Yeni yeni forumlarda görüyorum. Uzun süreçte neler olur bilemiyorum.
Endişenizi anlıyorum fakat teknoloji şans işi. Aynı mantıkta iki kere Asus laptop aldım ikisinde de sorun yaşayıp iade ettim. Bu noktada markadan ziyade ürünün özellikleri ve servis desteği bence çok daha önemli. Yine de siz bilirsiniz.

Endişenizi anlıyorum fakat teknoloji şans işi. Aynı mantıkta iki kere Asus laptop aldım ikisinde de sorun yaşayıp iade ettim. Bu noktada markadan ziyade ürünün özellikleri ve servis desteği bence çok daha önemli. Yine de siz bilirsiniz.
Şuan ne kullanıyorsunuz hocam? GameGaraj'dan bir alışverişiniz oldumu? Servisi nasıldır?

Şuan ne kullanıyorsunuz hocam? GameGaraj'dan bir alışverişiniz oldumu? Servisi nasıldır?
Şu anda 7600x 5060 Ti'lı sistem kullanıyorum. Mecbur kalmadıkça oyun için laptop önermiyorum. Sabit bir lokasyonunuz yoksa o ayrı tabii. Gamegaraj alışverişim olmadı fakat laptoplara ilgim hala var, zaman zaman açıp Youtube'dan inceleme videolarına bakarım. Gördüğüm kadarıyla kullanıcıları servis desteğinden memnun kalıyor. Ayrıca en F/P ürünler şu anlık bu markadan çıkıyor.