Botox Reis

Yetkin
Cihaz
Asus Tuf Gaming A15
Laptopu alalı 6.5 ay oldu bakım için İstanbul'da bir yetkili servise elden verecğim ama hangi servise versem bilmiyorum çok şikayetler duyuyorum. Sadece termal macun, fan temizliği ve oyun oynarken sıcaklık 92 dereceyi görüyor diye verecektim başka hiçbir şikayetim yok bir de teslim etmeden detaylıca video çekip teslim edeceğim. Sizce laptopu yetkili servise vereceğim zaman nasıl vereyim sadece direkt laptopu mu vereyim yoksa kutusuyla vermek şart mı? Sırf elden vermek için il dışından geleceğim ama kutusunu da götürmek biraz zor olur diye götüresimde yok. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Bu laptopu istediğin kadar bakıma ver sıcaklık sorununu çözebilecek tek şey faz değişimli termal pad. PTM 7950 alıp kendin uygulamalısın. O laptopta stok macunla veya pump out yapmış bir macunla performans modunda 93 derece görmen normal ki bilgisayarına zarar da vermez uzun süre o sıcaklıklarda kullanabilirsin. En fazla frekans kısar.

Bu laptopu istediğin kadar bakıma ver sıcaklık sorununu çözebilecek tek şey faz değişimli termal pad. PTM 7950 alıp kendin uygulamalısın. O laptopta stok macunla veya pump out yapmış bir macunla performans modunda 93 derece görmen normal ki bilgisayarına zarar da vermez uzun süre o sıcaklıklarda kullanabilirsin. En fazla frekans kısar.
Garantisi bitse yapacağım da garantisi var.