Zevaluss

Çalışkan
Cihazım ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR_lp030 4060 Ryzen 7 7435HS. Cihazımda yüksek FPS almama rağmen hiç akıcı değil, çok düşük hissettiriyor. Cihazımı servise yolladım, yazılımsal problem var dediler. En güncel sürücüyü kurunca dehşet bir kasma hissi oluyordu.

Şimdi eski sürüm driver kurdum azaldı fakat 70 FPS ve aşağısına düştüğüm oyunlarda çok fazla kasma hissi oluyor. Sanki 20-25 FPS gibi.

Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazım ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR_lp030 4060 Ryzen 7 7435HS. Cihazımda yüksek FPS almama rağmen hiç akıcı değil, çok düşük hissettiriyor. Cihazımı servise yolladım, yazılımsal problem var dediler. En güncel sürücüyü kurunca dehşet bir kasma hissi oluyordu.

Şimdi eski sürüm driver kurdum azaldı fakat 70 FPS ve aşağısına düştüğüm oyunlarda çok fazla kasma hissi oluyor. Sanki 20-25 FPS gibi.

Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz?
Aynı cihazın 4050 R5 7535HS versiyonu bende var, RAM kaç ? ve nasıl bir kasma incelememi okuyup G Helper daki ayarları yaparmısınız ?

Benim FPS'm HZ'min yarısından aza indiğine akıcılık çok baltalanıyor.

Ayrıca %1 değerlerine de bakın. Parazit olabilir akıcı olmamasının nedeni.

Aynı cihazın 4050 R5 7535HS versiyonu bende var, RAM kaç? Ve nasıl bir kasma incelememi okuyup g helperdaki ayarları yapar mısınız?

Aynı cihazın 4050 R5 7535HS versiyonu bende var, RAM kaç? Ve nasıl bir kasma incelememi okuyup g helperdaki ayarları yapar mısınız?

Hocam 65 FPS ve altına düştüğüm zaman sanki birden FPS 25 oluyor ve FPS yükselmedikçe öyle kalıyor 70'in üzerine çıktığımda düzeliyor g-helper ayarlarını yaptım fakat sorunum devam ediyor.

Benim FPS'm Hz'min yarısından aza indiğine akıcılık çok baltalanıyor.

Ayrıca %1 değerlerine de bakın. Parazit olabilir akıcı olmamasının nedeni.

144 Hz ekran hocam %1'ler normal 65 FPS altına düşünce direk 20 25 FPS gibi hissettiriyor.