ASUS TUF Gaming A15 manuel fan ayarı nasıl olmalı?

TinerciYasin

Başarılı
Arkadaşlar merhaba. Yaz gelmesiyle laptop ciddi anlamda ısınmaya başladı. Odam 35-36 derece çok sıcak. Kışta 75 derece çalışan cihaz son günlerde 86-87 derecelerde çalışıyor. Soğutucu aldım, termal macununu 1 ay önce yenilettim. Fayda etmedi. Acaba manuel fan ayarı yapsam işe yarar mı? Bu ayar fanlarımı bozar mı ve hangi ayarda olmalı?

Son düzenleme:
86-87 dereceler eğer işlemci sıcaklıklarıysa gayet iyi. Pek telaş edilmelik bir durum göremedim, FA507 kasalar zaten ısınmaya meyilli. Armoury Crate kullanıyorsanız sessiz modda kullanabilirsiniz. Performans olarak istediğinizi alamayabilirsiniz fakat.

86-87 dereceler eğer işlemci sıcaklıklarıysa gayet iyi. Pek telaş edilmelik bir durum göremedim. Armoury Crate kullanıyorsanız sessiz modda kullanabilirsiniz. Performans olarak istediğinizi alamayabilirsiniz fakat.
35 W limitledim kendim ona rağmen 86 hocam bir 10 derece artış var son 2 haftadır havalar ısındığından arttığını düşünüyorum baya sıcak çünkü. Normalde armoury create kullanıyordum sil g helper kur demişlerdi ondan g helper kurdum.

TUF FA507 kasalar dediğim gibi ısınmaya meyilli, oda sıcaklığı da artınca sonucun böyle olması normal. G-Helper üzerinden Silent moda almanız yeterli olur, yine de iyi değerler alıyorsunuz. Benim severek kullandığım Katana 15 ve ROG G16 cihazlarım 85'in altına inmiyor oyunlarda

Anladım hocam sağolun, peki siz armoury create mi g helper mı önerirsiniz bu cihaz için ben ikisini de kullandım bir fark hissedemedim ama.

Anladım hocam sağolun, peki siz armoury create mi g helper mı önerirsiniz bu cihaz için ben ikisini de kullandım bir fark hissedemedim ama.
Armoury Crate sisteme fazla yük biniyor. 1 GB RAM kullandığı oluyordu bende. Yeni arayüzle birlikte daha işlevsel olduğunu söyleyebilirim fakat yine de eksiklikleri var, G-Helper bana daha kolay geldiği için onu önerebilirim.

Evet yeni güncelleme ile o RAM sorunu çözülmüş galiba. Bende indirdim arkada bu kadar RAM tüketiyor şu anda.

Kullanmaya devam edeyimmi bu halde? bende hem g helper hem ac yüklü de.

İfadeler: 2KE
Evet yeni güncelleme ile o RAM sorunu çözülmüş galiba. Bende indirdim arkada bu kadar RAM tüketiyor şu anda.

Eki Görüntüle 161027

Kullanmaya devam edeyimmi bu halde? bende hem g helper hem ac yüklü de.
AC kullanıldıkça kaynak tüketimini arttırıyor, ben o sorunu çözdüklerini düşünmüyorum. G-Helper'a alışıksan kullanmaya devam et. AC hem karmaşık hem de daha yavaş.

AC kullanıldıkça kaynak tüketimini arttırıyor, ben o sorunu çözdüklerini düşünmüyorum. G-Helper'a alışıksan kullanmaya devam et. AC hem karmaşık hem de daha yavaş.
Tamamdır teşekkürler öneri için. Ekran kartı 65-72 arası gelip gidiyor o da normal heralde.

İfadeler: 2KE
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…