MX 4 sürebileceğin en kötü macun olabilir. Fazla akışkan ve çok hızlı pump out yapar. MX 6 bile pump out yapıyor o yüzden termal pad şart. En yakın zamanda temin edip uygula derim.
Termal pad olmasına rağmen 85-90 bir tık fazla değil mi?, bu arada tam emin değilim ya MX6 da olabilir bilgisayarcı sürmüştü.

Termal pad olmasına rağmen 85-90 bir tık fazla değil mi? Bu arada tam emin değilim ya MX6 da olabilir bilgisayarcı sürmüştü.

Throttle olması için 93 derecelere ulaşması lazım. Ek olarak 6 aydan fazla oldu ben termal padi uygulayalı. Yaz geldi diye yakın zamanda tekrardan uygulamayı düşünüyorum.

Throttle olması için 93 derecelere ulaşması lazım. Ek olarak 6 aydan fazla oldu ben termal padi uygulayalı. Yaz geldi diye yakın zamanda tekrardan uygulamayı düşünüyorum.
Anladım hocam, termal pad kaç ayda bir değişmek gerekiyor birde çip üzerinden çıkarmak zor diyolar biraz.

Anladım hocam, termal pad kaç ayda bir değişmek gerekiyor bir de çip üzerinden çıkarmak zor diyorlar biraz.

Soğuduğunda katı olduğu için zor gibi ama bastırınca kalıp halinde çıkar yani sorun yok. Termal pad ömrü uzundur 1 yıla kadar iyi performans verir. Kaldı ki ben 6 ay gibi bir süre önce uyguladım ve hala iyi performans veriyor. İstanbul 30 derece desen oradan hesapla. Ek olarak fanlar genelde 4500 5400 RPM arasında. Asla fullemiyorum çünkü zaten sınır performansı bana veriyor bu ayarlarda.
Denemek istersen dün biraz kurcaladım.

1751881412856.webp